Hoe Een Schijfpartitie Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijfpartitie Terug Te Krijgen
Hoe Een Schijfpartitie Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Schijfpartitie Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Schijfpartitie Terug Te Krijgen
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Als u, om welke reden dan ook, een partitie op de harde schijf hebt verwijderd of geformatteerd, moet u de gegevens die erop zijn opgeslagen teruggeven. Dit kan met behulp van verschillende hulpprogramma's.

Hoe een schijfpartitie terug te krijgen
Hoe een schijfpartitie terug te krijgen

Noodzakelijk

  • - Eenvoudig herstel;
  • - Acronis Disk Director Suite 10.

instructies:

Stap 1

Download en installeer eerst Acronis Disk Director Suite. Het is beter om de tiende en elfde versie te gebruiken. Start uw computer opnieuw op na het installeren van deze applicatie. Voer het hulpprogramma Acronis Disk Director uit.

Stap 2

Zoek het tabblad "Beeld" in het hoofdmenu van het programma en open het. Vink het vakje naast Handmatige modus aan. Bekijk de grafische weergaven van lokale stations. Zoek het niet-toegewezen gebied en klik er met de rechtermuisknop op.

Stap 3

Ga naar het menu "Geavanceerd" en selecteer "Herstel". Zodra het nieuwe venster Herstelmodus wordt geopend, markeert u de optie Handmatig en klikt u op Volgende. Er wordt een nieuw venster "Zoekmethode" geopend. Selecteer de optie "Volledig" en klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Wacht tot het zoeken naar reeds bestaande harde schijfpartities is voltooid. Markeer degene die je onlangs hebt verwijderd. Het is beter om te navigeren op de grootte van de sectie. Klik volgende . Nu wordt in plaats van het niet-toegewezen gebied de schijfpartitie weergegeven die wordt hersteld.

Stap 5

Open het tabblad "Bewerkingen" en klik op het item "Uitvoeren". Controleer in het nieuwe venster "Pending Operations" de juistheid van de eerder opgegeven herstelopties. Als alles correct is, klik dan op de knop "Doorgaan". Wacht tot het partitieherstelproces is voltooid. Klik op de knop "OK" in het venster dat verschijnt.

Stap 6

Installeer nu het Easy Recovery Pro-programma. Gebruik het om bestanden te herstellen die verloren zijn gegaan als gevolg van het verwijderen en herstellen van een partitie. Houd er rekening mee dat tekstbestanden en documenten erg moeilijk te herstellen zijn. Focus op andere soorten gegevens die voor u belangrijk zijn. Als u Easy Recovery gebruikt, selecteert u Recovery Deleted Files. Dit zorgt voor een betere zoekactie naar de betreffende informatie.

Aanbevolen: