Hoe Firmware-stuurprogramma's Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Firmware-stuurprogramma's Te Installeren
Hoe Firmware-stuurprogramma's Te Installeren

Video: Hoe Firmware-stuurprogramma's Te Installeren

Video: Hoe Firmware-stuurprogramma's Te Installeren
Video: How to Update Drivers on Windows 10 2023, Maart
Anonim

Moderne mobiele telefoons zijn vrij eenvoudig van software te veranderen. Dit proces wordt knipperen genoemd. Om het te implementeren, moet u speciale stuurprogramma's installeren.

Hoe firmware-stuurprogramma's te installeren
Hoe firmware-stuurprogramma's te installeren

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste doel van de firmware-stuurprogramma's is om te zorgen voor communicatie tussen de uitgeschakelde mobiele telefoon en de computer. De meeste apparaten zijn uitgeschakeld, dus het hebben van de juiste firmware-stuurprogramma's is het halve werk. Selecteer eerst het programma waarmee je de telefoon gaat flashen.

Stap 2

Dit is een zeer belangrijke stap, omdat verschillende hulpprogramma's bepaalde sets firmwarestuurprogramma's vereisen. Als de vereiste stuurprogramma's niet zijn opgenomen in de set hulpprogrammabestanden voor de firmware, download ze dan afzonderlijk. Selecteer precies die bestanden die werken in combinatie met het geïnstalleerde programma voor de firmware.

Stap 3

Als u de firmwarestuurprogramma's in exe-indeling hebt gedownload, voert u dit bestand uit en installeert u de vereiste stuurprogramma's volgens de instructies van het menu dat wordt geopend. Dit is de eenvoudigste, maar niet altijd effectieve manier.

Stap 4

Als u het gegevensarchief hebt gedownload, pak dan de inhoud uit. Het is beter om hiervoor WinRar of WinZip hulpprogramma's te gebruiken. Er zijn programma's die worden geleverd met plug-ins voor het werken met archieven. Een voorbeeld van zo'n hulpprogramma is Total Commander.

Stap 5

Verplaats de uitgepakte bestanden naar de map System32 in de Windows-map. Zet nu uw mobiele telefoon uit en sluit deze via een speciale kabel aan op uw computer. Wacht op de automatische detectie en installatie van stuurprogramma's. Als dit proces niet door het systeem is uitgevoerd, klikt u met de rechtermuisknop op de naam van de telefoon in Apparaatbeheer.

Stap 6

Selecteer "Update drivers" en klik op de optie "Install from a list or specific location". Selecteer de map System32 en klik op de knop Ok. Zorg ervoor dat u eerst controleert of de geselecteerde stuurprogramma's compatibel zijn met uw mobiele telefoon, besturingssysteem en firmwareprogramma.

Populair per onderwerp