Scrollen Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Scrollen Uitschakelen?
Scrollen Uitschakelen?

Video: Scrollen Uitschakelen?

Video: Scrollen Uitschakelen?
Video: Fix Two Finger Scroll Not Working on windows 10 2024, Mei
Anonim

Scrollen is nodig om door een document of webpagina te navigeren in gevallen waar hun grootte niet wordt beperkt door de schermgrootte. Er is verticaal en horizontaal scrollen. Als u scrollen uitschakelt, kunt u de bronnen niet volledig bekijken.

Scrollen uitschakelen?
Scrollen uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Scrollen is een configureerbare parameter. Basisinstellingen worden ingesteld via de muiscomponent, ze zijn geldig voor alle toepassingen en de scrollmethode kan worden ingesteld en geannuleerd met behulp van de browser. De laatste instellingen worden van kracht wanneer u op internet werkt.

Stap 2

Om soepel schuiven tijdens het browsen op internetbronnen uit te schakelen, start u een browser en selecteert u het item "Opties" in het menu "Extra". Voor Internet Explorer - menu "Extra", item "Internetopties". Als het menu niet wordt weergegeven, klikt u op het bovenste of onderste paneel in het browservenster en markeert u het item "Menubalk" of "Menubalk" in het contextmenu met een markering.

Stap 3

Nadat het venster "Instellingen" is geopend, gaat u naar het tabblad "Geavanceerd" daarin en maakt u het gedeelte "Algemeen" actief. Schakel in de groep "Bladeren door sites" het veld "Vloeiend scrollen gebruiken" uit en klik op de knop OK.

Stap 4

Om automatisch scrollen uit te schakelen, verwijdert u het vinkje in het veld "Automatisch scrollen gebruiken". Voor Internet Explorer doorloopt u de lijst met beschikbare instellingen met behulp van de schuifbalk totdat u de gewenste items vindt.

Stap 5

Raadpleeg het onderdeel Muis voor algemene schuifopties. Om dit te doen, roept u het "Configuratiescherm" op via het menu "Start". Klik in de categorie "Printers en andere hardware" op het pictogram "Muis".

Stap 6

Ga in het geopende venster "Eigenschappen: Muis" naar het tabblad "Wiel" en pas het scrollen naar wens aan. De markering in het veld "Scherm" verschuift het beeld op de monitor met een afstand die gelijk is aan de schermhoogte.

Stap 7

Als deze parameter te groot voor u is, stelt u de markering in het veld "Voor het opgegeven aantal regels" in en voert u de gewenste waarde in met het toetsenbord of de pijltoetsen. De waarde "nul" kan niet worden ingesteld. Pas de nieuwe instellingen toe en sluit het venster.

Aanbevolen: