Vloeiend Scrollen Maken?

Inhoudsopgave:

Vloeiend Scrollen Maken?
Vloeiend Scrollen Maken?

Video: Vloeiend Scrollen Maken?

Video: Vloeiend Scrollen Maken?
Video: Scroll compressor 2023, April
Anonim

Informatie past niet altijd op het scherm in documenten en op internetpagina's. Om naar het volgende deel van de tekst te gaan, moet u naar beneden scrollen op de pagina. Scrolleffecten kunnen verschillen en kunnen door de gebruiker worden aangepast. Om met name soepel te kunnen scrollen, moet u een aantal acties uitvoeren.

Vloeiend scrollen maken?
Vloeiend scrollen maken?

instructies:

Stap 1

Start de browser zoals u gewend bent. U moet de opdracht oproepen vanuit de bovenste menubalk van de browser. Als u de menubalk niet ziet, is deze uitgeschakeld. Klik met de rechtermuisknop op het browserpaneel, plaats in het vervolgkeuzemenu een markering tegenover de eerste regel "Menubalk".

Stap 2

Selecteer in het gedeelte "Extra" "Instellingen" door erop te klikken met de linkermuisknop - er wordt een dialoogvenster geopend. Ga naar het tabblad "Geavanceerd" in het venster dat wordt geopend. Zoek in de subsecties het tabblad Algemeen. Plaats op dit tabblad in het gedeelte "Bladeren door sites" een markering in het vak tegenover de regel "Vloeiend scrollen gebruiken". Klik op OK om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden.

Stap 3

U kunt deze optie op dezelfde manier uitschakelen - verwijder gewoon de markering uit het bovenstaande veld en bevestig de nieuwe instellingen. De meeste gebruikers gebruiken het muiswiel om te scrollen. De instellingen die over het algemeen verantwoordelijk zijn voor de werking van het muiswiel zijn te vinden in het venster "Eigenschappen: Muis".

Stap 4

Om het venster met muiseigenschappen te openen, gaat u naar het "Configuratiescherm" in het menu "Start". Klik in de categorie "Printers en andere hardware" met de linkermuisknop op het pictogram "Muis". Als het "Configuratiescherm" een klassiek uiterlijk heeft, klikt u onmiddellijk op het muispictogram - het vereiste venster wordt geopend.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Wiel". Hier kunt u het aantal regels instellen waarmee de pagina zal scrollen bij gebruik van het muiswiel. Om dit te doen, geeft u in het gedeelte "Scrollen" het vereiste aantal regels op met de pijltoetsen of voert u een waarde in met het toetsenbord. Als u de tekst niet regel voor regel hoeft te bekijken, plaatst u de markering naast de regel "één scherm". Klik op de knop Toepassen en sluit het venster Eigenschappen.

Populair per onderwerp