Scrollen Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Scrollen Verwijderen?
Scrollen Verwijderen?

Video: Scrollen Verwijderen?

Video: Scrollen Verwijderen?
Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2024, Mei
Anonim

De schuifbalk is standaard aanwezig op bijna alle internetsites, zodat u naar beneden of naar boven kunt scrollen om gemakkelijk vertrouwd te raken met de informatie die erop staat. In sommige gevallen vereist het site-ontwerp dat de ontwikkelaar de schuifbalk van de pagina verwijdert omdat deze niet overeenkomt met het pagina-ontwerp of het type inhoud dat is gepost. Verwijder de schuifbalk alleen van uw site als het echt nodig is om ongemak voor lezers en paginabezoekers te voorkomen.

Scrollen verwijderen?
Scrollen verwijderen?

instructies:

Stap 1

Als u de schuifbalk in paginaframes wilt uitschakelen, gebruikt u de opties of om scrollen in en uit te schakelen. Om scrollen in een frame uit te schakelen, voert u de volgende code in op de pagina:

Stap 2

Het verwijderen van de schuifbalk uit het nieuwe venster is een beetje lastig - je hebt een basiskennis van JavaScript nodig om dit te doen. Gebruik in dit geval de methode window.open en de parameter scrollbar = 0 om de schuifbalk te verwijderen. Deze optie verwijdert alle schuifbalken op de pagina - zowel horizontaal als verticaal. Om scrollen in een nieuw venster te verwijderen, voegt u de volgende regels in de paginacode in om de pagina van navigatie-elementen te ontdoen: window.open ("tips.html", "TIP", "width = 400, height = 300, status = 0, menubalk = 0, locatie = 0, aanpasbaar = 0, mappen = 0, werkbalk = 0, schuifbalk = 0 ");

Stap 3

Voor browsers Netscape, Mozilla en Internet Explorer is de overflow-parameter geschikt, waarmee, door de stijl te veranderen, het scrollen van de pagina kan worden verwijderd. Pas de overloopparameter toe op de BODY-tag, vul deze aan met de verborgen waarde en sla het resultaat op - de schuifbalk van de pagina zal verdwijnen:

LICHAAM {overloop: verborgen}

:

Aanbevolen: