Hoe Maak Je Een Artikeldirectory Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Artikeldirectory Aan
Hoe Maak Je Een Artikeldirectory Aan

Video: Hoe Maak Je Een Artikeldirectory Aan

Video: Hoe Maak Je Een Artikeldirectory Aan
Video: How to Create and Link a Group Policy Object in Active Directory 2024, April
Anonim

De overgang van zoekmachines naar het gebruik van nieuwe algoritmen die de kwaliteit van geïndexeerde documenten vrij effectief beoordelen, heeft geleid tot een sterke verandering in de concepten van websitepromotie met behulp van externe factoren. De vraag naar links die zijn ingebed in unieke en hoogwaardige inhoud is enorm gestegen. Dit leidde tot de opkomst van artikelcatalogi als een apart type informatiebronnen.

Hoe maak je een artikeldirectory aan
Hoe maak je een artikeldirectory aan

Het is nodig

  • - browser;
  • - FTP-client;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Selecteer het platform dat zal worden gebruikt om de artikeldirectory te maken. Er zijn gespecialiseerde scripts, zoals "Scripto" (scripto.ru), ArticleMS (articlems.ru), exclusief ontworpen om dit probleem op te lossen. Het gebruik ervan is handig als u snel een directory moet opzetten en configureren, maar flexibiliteit is niet vereist. Tegenwoordig zijn echter veel artikeldirectory's gebouwd bovenop CMS'en voor algemene doeleinden, zoals Drupal. Tegelijkertijd heeft de webmaster de breedste mogelijkheden om de functionaliteit van de bron uit te breiden door extra modules aan te sluiten.

Stap 2

Bekijk de systeemvereisten voor het CMS dat u hebt gekozen als basis voor het maken van een artikeldirectory. Besteed bijzondere aandacht aan de noodzaak voor de server om scripting in een programmeertaal (bijv. PHP, ASP) te ondersteunen, toegang te verlenen tot databases, enz.

Stap 3

Schaf hostingdiensten aan die voldoen aan de vereisten die in de tweede stap zijn geïdentificeerd. Registreer indien nodig een domein. Delegeer een domein met een lijst met DNS-servers van de hostingprovider. Wacht tot het einde van het delegatieproces.

Stap 4

Installeer de geselecteerde artikeldirectory-engine of CMS op de server van de hostingprovider. Bekijk de installatie-instructies. Ze zijn meestal te vinden in de leesmij-bestanden in het distributiepakket of op de site van de ontwikkelaar. Gebruik een FTP-clientprogramma om de CMS-bestanden naar de server te uploaden. Maak indien nodig een database, wijzig bestandsrechten, voer het installatiescript uit.

Stap 5

Pas de map aan. Maak onderwerpcategorieën en subcategorieën waarin u inhoud wilt plaatsen. Voeg pagina's toe met directory-informatie en toegangsregels voor artikelen. Als u een CMS voor algemeen gebruik gebruikt, selecteert (of ontwikkelt) en installeert u een geschikt paginasjabloon, activeert u de benodigde modules. Voor veel CMS zijn er kant-en-klare sjablonen of modules waarmee je ze met een paar klikken omtovert tot een artikeldirectory.

Stap 6

Test de map. Dien er meerdere artikelen in in. Controleer de juistheid van hun weergave op de bronpagina's.

Aanbevolen: