Hoe Maak Je Browsergames

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Browsergames
Hoe Maak Je Browsergames

Video: Hoe Maak Je Browsergames

Video: Hoe Maak Je Browsergames
Video: Ready player web: Building modern web games (Chrome Dev Summit 2019) 2024, April
Anonim

Browsergames zijn vrij eenvoudig te maken. Het enige probleem is de verbeeldingskracht van de auteurs, aangezien er momenteel veel van dergelijke spellen zijn, de meeste van hetzelfde type zijn en niets interessants vertegenwoordigen.

Hoe maak je browsergames
Hoe maak je browsergames

Het is nodig

  • - teken vaardigheden;
  • - programmeervaardigheden.

instructies:

Stap 1

Selecteer het genre van het spel. Maak een keuze uit de stijl van het uiterlijk, maak periodiek schetsen en schrijf de code in delen, afhankelijk van wat er op een gegeven moment in je opkwam. Hoewel ideeën in code zijn geschreven, is het proces nog creatiever, dus behandel het dienovereenkomstig.

Stap 2

Probeer niet over alles tegelijk na te denken, als je het niet kunt, komt alles met de tijd. Als je problemen hebt met het uitvoeren van ideeën voor je spel, verbeter dan je programmeervaardigheden door gerelateerde literatuur te lezen over het schrijven van programma's op je platform naar keuze.

Stap 3

Denk bij het schrijven van je game ook aan de interfacedetails. Hier heb je de vaardigheden van een kunstenaar nodig, als je ze niet hebt, kun je je altijd wenden tot degenen die je ideeën voor je zullen "tekenen". Hetzelfde geldt voor het gedeelte met de code - het is relatief eenvoudig om op internet een programmeur of webdesigner te vinden die ermee instemt om voor een bepaald bedrag een flashgame voor je te schrijven, maar wees niet bang om nieuwe dingen te leren en leer alles zelf te maken, hier is niets moeilijks…

Stap 4

Controleer het spel dat je hebt geschreven door het eerst op je computer uit te voeren. Voer de nodige stappen uit om de toepassing te debuggen, dit kan lang duren. Wanneer het spel eindelijk is voltooid, uploadt u het naar uw vooraf geselecteerde server. Bewaar altijd de bron, want er kunnen onderweg nieuwe fouten ontstaan.

Stap 5

Voordat u een browserspel publiceert, is het ook de moeite waard om het in de meeste bekende browsers te controleren - Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari, Opera, Internet Explorer, Netscape, enzovoort. Als er geen bugs worden gevonden, start u het spel op internet. Houd er rekening mee dat voor het plaatsen van een toepassing op bepaalde bronnen voorafgaande overeenstemming met de eigenaar vereist is.

Aanbevolen: