Hoe Maak Je Een Linkcode?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Linkcode?
Hoe Maak Je Een Linkcode?

Video: Hoe Maak Je Een Linkcode?

Video: Hoe Maak Je Een Linkcode?
Video: How to use Link Trade and Link Code in Pokemon Sword/Shield (Tagalog) 2024, April
Anonim

Alles wat de maker op de webpagina heeft geplaatst, wordt door de browser van de bezoeker opnieuw gemaakt op basis van de HTML-instructies die de webserver verzendt. In het bijzonder wordt een hyperlink op een pagina weergegeven wanneer de browser een "A"-tag (van het woord anchor) in de broncode tegenkomt. In deze tag kunt u aanvullende informatie (tagkenmerken) specificeren die de browser details vertellen over hoe de link eruit moet zien, waar deze naartoe moet leiden, hoe te reageren op zweven, enz.

Hoe maak je een linkcode?
Hoe maak je een linkcode?

instructies:

Stap 1

Neem in de linktag alleen het verwijzingsadres op als u wilt dat het ontwerp en het gedrag van deze link hetzelfde zijn als andere vergelijkbare elementen op deze pagina. Zo'n tag met een minimale set attributen in HTML (HyperText Markup Language) kan er als volgt uitzien: Tekstlink Hier bevat de openingstag het href-attribuut met het volledige linkadres. Achter de starttag staat de linktekst, gevolgd door de eindtag. Als de link verwijst naar een document dat zich in dezelfde servermap bevindt als de pagina zelf, dan is het niet nodig om het volledige ("absolute") adres op te geven. In dit geval kan de link er bijvoorbeeld zo uitzien: Tekstlink Als het document in een submap staat, schrijf het dan als volgt: Tekstlink Dergelijke adressen, in tegenstelling tot absolute, worden "relatief" genoemd.

Stap 2

Plaats het doelkenmerk op de openingstag van de link om de browser te instrueren de link in een nieuw venster te openen. Het kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: Wordt in een nieuw venster geopend. Hier betekent de _blank-waarde die is toegewezen aan het doelkenmerk een nieuwe pagina, en in totaal kunnen aan dit kenmerk vier verschillende waarden worden toegewezen. De andere drie (_self, _parent en _top) worden niet vaak gebruikt en zijn van toepassing op pagina's die frames gebruiken of worden geopend met JavaScript.

Stap 3

Gebruik het name-attribuut als u bij het klikken op een link door het document moet scrollen naar het opgegeven label in de link op deze pagina. Zo'n label in de HTML-code kan er als volgt uitzien: Deze link is niet zichtbaar voor de bezoeker, hij dient alleen om de plaats aan te geven waarnaar de pagina moet worden gescrolld. En de link naar dit merk zelf zou er als volgt uit moeten zien: Link naar het eerste merk Als een dergelijk merk niet op de huidige pagina staat, dan kan de link ernaar er bijvoorbeeld zo uitzien: Markeer op de externe pagina

Stap 4

Plaats andere blokpagina-elementen tussen de begin- en eindlink-tags als u van die elementen een link wilt maken. De HTML-code van een linkafbeelding kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

Aanbevolen: