Videorecensies Maken

Inhoudsopgave:

Videorecensies Maken
Videorecensies Maken

Video: Videorecensies Maken

Video: Videorecensies Maken
Video: KitchenAid 5SSA Worstvulapparaat Mini-videoreview en unboxing (NL/BE) 2024, Mei
Anonim

Een populair fenomeen op internet op dit moment zijn amateurvideorecensies van games, waarmee je een computerspel kunt evalueren zonder het te kopen. Sommige van deze beoordelingen zijn van extreem slechte kwaliteit, maar niets weerhoudt u ervan om het beter te doen.

Videorecensies maken
Videorecensies maken

Het is nodig

  • - een computer;
  • - goede microfoon;
  • - een programma voor video-opname;
  • - software voor videobewerking.

instructies:

Stap 1

Kies de game waaraan je je recensie wilt wijden. Je moet niet te populaire spellen kiezen, want er zijn te veel mensen die erover willen vertellen, en je recensie gaat gewoon verloren. Bovendien gaan populaire nieuwigheden vooral naar gamejournalisten en zal het vrij moeilijk zijn om te concurreren met professionals. Het is beter om voor een review een game te nemen die niet erg bekend is, maar die je tegelijkertijd zo leuk vond dat je erover wilde vertellen.

Stap 2

Je moet niet in het spel gaan en meteen beginnen met beoordelen, alles in één take opnemen. Om te beginnen, speel gewoon, begrijp de besturingsfuncties en vind interessante punten en functies waarover u zult praten.

Stap 3

Schrijf uw recensietekst. Hij moet competent zijn, zonder spraakfouten, een of meerdere hoofdpunten onthullen die u in uw video wilt benadrukken. In de regel bevat de recensie een beoordeling van de game-interface, graphics, plot, gameplay, besturingscomplexiteit, originaliteit van het spel. Oefen met het lezen van de tekst zonder aarzeling en pauzes, schat de tijd die u nodig had om te lezen.

Stap 4

Gebruik een video-opnameprogramma om een videoreeks voor uw tekst vast te leggen. Onthoud dat u geen volledig semantisch samenvallen van spraak en video moet bereiken, integendeel, de afbeelding moet de tekst aanvullen en niet herhalen.

Stap 5

Gebruik de bewerkingssoftware om uw video te dubben. Probeer het zo te monteren dat het publiek niet met je wacht voor een lange belasting van het niveau, of niet ziet hoe je bepaalde spelacties uitvoert, niet bij de eerste poging - dit vermindert de indruk van de recensie enorm. Niemand eist dat je een onbekende game speelt als esports-speler, maar duidelijke fouten kunnen beter worden verborgen door te bewerken.

Stap 6

Geef de resulterende videoreview een naam zodat deze de aandacht van zoveel mogelijk mensen trekt. Je moet je eigen naam of bijnaam niet in de titel gebruiken, tenminste niet totdat je populair wordt. Upload de video naar een sociaal netwerk of YouTube, adverteer hem met de hulp van je vrienden en verwacht het resultaat.

Aanbevolen: