Hoe Maak Je Een Avatar In Photoshop

Hoe Maak Je Een Avatar In Photoshop
Hoe Maak Je Een Avatar In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Avatar In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Avatar In Photoshop
Video: Avatar Na'vi - Photoshop CS6 Tutorial 2024, Mei
Anonim

Internetgebruikers worden vaak geconfronteerd met de noodzaak om hun eigen avatar te creëren (een afbeelding die samen met de bijnaam van de gebruiker wordt aangebracht op verschillende fora, op sociale netwerken, in internetpagers, enz.). Velen van ons gebruiken internet immers niet alleen om nuttige informatie te vinden, maar ook om te communiceren, gelijkgestemde mensen te vinden en een interessante tijd te hebben.

Hoe maak je een avatar in Photoshop
Hoe maak je een avatar in Photoshop

Een avatar is in feite de personificatie van de gebruiker zelf en helpt een persoon om een individueel beeld op het netwerk te creëren. Maar alle internetforums hebben bepaalde vereisten voor de grootte en het uiterlijk van de avatar. U kunt met uw eigen hand een geschikte avatar maken met behulp van de mogelijkheden van het Photoshop-programma.

Dus, hoe maak je snel en zonder veel moeite een avatar van de juiste kwaliteit? Open Photoshop, maak een nieuw document en stel de parameters van de toekomstige afbeelding in (de meeste forums vereisen dat de avatargrootte niet groter is dan 120 * 120 pixels). Nu openen we een geschikte afbeelding of foto, die als basis zal dienen voor de toekomstige avatar. Door op de toetscombinatie Ctrl + J te drukken, dupliceert u de laag met de afbeelding - met deze laag gaan we werken. De vensters met de avatar en de originele foto moeten naast elkaar worden geplaatst en de laag met de foto moet naar het actieve venster met de toekomstige avatar worden gesleept.

Druk nu op Ctrl + T en we zien de markeringen voor het wijzigen van de grootte op het scherm. Houd de Shift-toets ingedrukt en sleep de markering naar rechts, waardoor de afbeelding wordt verkleind tot de gewenste grootte. Nadat u al deze transformaties hebt voltooid, drukt u op de Enter-toets en de toetsencombinatie Ctrl + Alt + Shift + S. Selecteer het JPEG-formaat en Kwaliteit 100% in de vervolgkeuzelijst, klik op OK. Het is je dus gelukt om snel en gemakkelijk een avatar met je eigen handen te maken.

Aanbevolen: