Hoe Het Bureaubladlettertype Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bureaubladlettertype Te Vergroten
Hoe Het Bureaubladlettertype Te Vergroten

Video: Hoe Het Bureaubladlettertype Te Vergroten

Video: Hoe Het Bureaubladlettertype Te Vergroten
Video: How Change The Font Size in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Dit is een normale desktop of een virtuele Windows-desktop - het moet comfortabel zijn. Als u uw gebruikelijke tafel op de een of andere manier wilt wijzigen, vereist dit bepaalde kosten en hulpmiddelen. Gelukkig is het bureaublad van uw computer veel gemakkelijker te verbeteren. U kunt bijvoorbeeld de lettergrootte vergroten voor comfortabeler werken.

Hoe het bureaubladlettertype te vergroten
Hoe het bureaubladlettertype te vergroten

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Plaats de cursor op een vrije ruimte op het bureaublad van uw pc. Klik eenmaal met de rechtermuisknop. Er verschijnt een contextmenu met een lijst met acties die u kunt doen met het Windows-bureaublad.

Stap 2

Selecteer "Eigenschappen" uit de lijst met acties en klik er één keer op met de linkermuisknop. Het menu "Eigenschappen: Weergave" wordt geopend, waarin u het tabblad "Uiterlijk" moet selecteren. Beweeg hiervoor de cursor erover en klik op de linkerknop.

Stap 3

Selecteer in het geopende venster de regel "Lettergrootte" en klik op het "vinkje" aan de rechterkant van de regel. Er verschijnen drie regels met opties voor grootte: "Normaal", "Grote letter", Groot lettertype ".

Stap 4

Selecteer een lijn met de maat die bij u past, beweeg de cursor erover en klik er eenmaal met de linkermuisknop op.

Klik vervolgens op de knop "OK" helemaal onderaan het menu "Eigenschappen: Weergave". Gedaan! Het bureaubladlettertype van uw computer heeft nu de juiste grootte.

Stap 5

In Windows 2007 verandert het bureaubladlettertype op dezelfde manier. Het algoritme van acties is precies hetzelfde, het enige verschil zit in het uiterlijk van de openingsvensters en vervolgkeuzemenu's.

Stap 6

U kunt ook het contextmenu openen met een lijst met acties die op een andere manier met het bureaublad van de computer kunnen worden uitgevoerd. Om dit te doen, moet u met de linkermuisknop op de knop "Start" klikken, die zich in de linkerbenedenhoek van uw computermonitor bevindt. Selecteer daarna het gedeelte "Configuratiescherm" in het menu dat wordt geopend door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken. Er wordt een venster geopend waarin u de knop "Scherm" selecteert en hierop dubbelklikt met de linkermuisknop.

Aanbevolen: