Hoe De Invoerrol Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Invoerrol Te Verwijderen
Hoe De Invoerrol Te Verwijderen

Video: Hoe De Invoerrol Te Verwijderen

Video: Hoe De Invoerrol Te Verwijderen
Video: Papierstoring verhelpen Canon printers 2024, Mei
Anonim

Inkjetprinters hebben vaak zo'n situatie dat de printer ofwel meerdere vellen papier tegelijk oppakt, ofwel helemaal niets opneemt. In dit geval kan alles naar behoren werken, maar zal het papier niet goed worden ingevoerd of zelfs kreuken. Dit betekent maar één ding: u moet de papierinvoerrol vervangen. Laten we een voorbeeld bekijken van het verwijderen van een clip van een Canon Pixma iP 3300-printer.

Hoe de invoerrol te verwijderen?
Hoe de invoerrol te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst de zijpanelen van de printerdoos. Maak hiervoor de onderste vergrendelingen los door ze lichtjes door de gaten in de pallet te drukken. Trek de onderkant van het deksel weg van het lichaam. Schuif de bovenkant van het deksel door erop te drukken en verwijder het van de haken die het tegen de bovenkant van de behuizing houden. Draai het deksel omhoog en opzij en verwijder het.

Stap 2

Verwijder de voorkleppen door de vergrendelingen aan de voorkant van de printer los te maken. Gebruik hiervoor een dunne schroevendraaier om de eerste pal los te maken. Wrik vervolgens de tweede vergrendeling van binnenuit los en schuif het deksel naar u toe. Steek vervolgens een dunne schroevendraaier in de opening tussen de behuizing en het deksel, druk het deksel naar beneden en trek aan de buitenrand. Probeer de binnenkant op zijn plaats te laten. Na het losmaken van het deksel, kantelt u het buitenste deel naar beneden en maakt u het binnenste deel vrij.

Stap 3

Maak de vergrendelingen los en verwijder de behuizing. De papierinvoerrol gaat voor u open. Om het te demonteren, verwijdert u de "beugel" waarin de rolas was geplaatst. Draai de parker aan de voorkant los (hij bevestigt de "beugel" aan het frame), knijp in de vergrendeling en verwijder deze door deze iets naar links te schuiven.

Stap 4

Verwijder de voeler. Dit wordt gedaan voor het geval dat, want wanneer u de vergrendelingen opent die de rol vasthouden, kan de sensor wegglijden en de integriteit van de optocoupler breken. Knijp in de vergrendelingen die de rol vasthouden en trek deze naar buiten. Daarna kunt u beginnen met het vervangen of repareren ervan.

Stap 5

Zet de printer weer in elkaar in omgekeerde volgorde nadat u de invoerrol hebt gerepareerd of vervangen. Het is erg belangrijk om alle stappen te onthouden bij het demonteren van de printer, dus volg de instructies strikt op of schrijf uw acties op papier zodat u de printer later niet opnieuw hoeft te demonteren. Tegelijkertijd kunt u cartridges vervangen en de binnenkant van de printer reinigen van stof of verf.

Aanbevolen: