Hoe Een Tatoeage Te Krijgen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tatoeage Te Krijgen In Photoshop
Hoe Een Tatoeage Te Krijgen In Photoshop

Video: Hoe Een Tatoeage Te Krijgen In Photoshop

Video: Hoe Een Tatoeage Te Krijgen In Photoshop
Video: Add Amazing Tattoos Under 3 Minutes with Photoshop! 2024, Mei
Anonim

Tatoeages zijn erg populair. Het is mogelijk om zowel permanente als tijdelijke tatoeages te maken, die er origineel en stijlvol uitzien. Voordat u uw afbeelding echter drastisch verandert, kunt u uw foto en de afbeelding van de toekomstige tatoeage maken en vervolgens kijken of zo'n foto op uw lichaam zal lijken.

Hoe een tatoeage te krijgen in Photoshop
Hoe een tatoeage te krijgen in Photoshop

Het is nodig

  • - photoshop;
  • - originele afbeelding (uw foto);
  • - afbeelding van een tatoeage op een witte of transparante achtergrond.

instructies:

Stap 1

Open eerst de originele afbeelding in Photoshop, evenals de foto van de tekening die u als tatoeage wilt gebruiken. Dergelijke tekeningen zijn gemakkelijk te vinden op internet. De afbeelding moet op een witte of transparante achtergrond staan.

Beeld
Beeld

Stap 2

Zoek nu het gereedschap Verplaatsen. Het staat in de werkbalk, linksboven. Je kunt het ook activeren door simpelweg op de V-toets te drukken. Sleep de tattoo-afbeelding op de foto. Plaats de afbeelding op de plaats van het lichaam waar u de tatoeage wilt aanbrengen.

Beeld
Beeld

Stap 3

Gebruik de transformatiefunctie om het formaat van de tattoo-afbeelding te wijzigen. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdmenu het item "Bewerken" (Bewerken) en vervolgens "Vrije transformatie" (Vrije transformatie). Als alternatief kunt u eenvoudig de toetscombinatie Ctrl + T toepassen.

Stap 4

Er verschijnt een frame met markeringen in de vorm van vierkanten rond het tattoo-beeld. Door ze te slepen, kunt u de tattoo-afbeelding transformeren - verkleinen, vergroten, verkleinen of uitrekken. Als dit niet genoeg is en u de afbeelding moet roteren, scheeftrekken, vervormen, selecteert u het item "Bewerken" (Bewerken) - "Transformeren" (Transformeren).

Beeld
Beeld

Stap 5

Om de tatoeage er realistischer uit te laten zien, verlaagt u de dekking van de laag. Om dit te doen, selecteert u in het paneel "Lagen" (Lagen), dat zich rechtsonder bevindt, het item "Dekking" en verplaatst u de schuifregelaar met de muis totdat u het gewenste effect hebt bereikt.

Beeld
Beeld

Stap 6

Nu blijft het om de overvloeimodus voor de afbeeldingslaag in te stellen op Vermenigvuldigen. Als gevolg hiervan zou je Photoshop-tatoeage er nog natuurlijker uit moeten zien. Pas de tint, kleurverzadiging en andere instellingen naar wens aan.

Aanbevolen: