Hoe Spider Solitaire Te Winnen

Inhoudsopgave:

Hoe Spider Solitaire Te Winnen
Hoe Spider Solitaire Te Winnen

Video: Hoe Spider Solitaire Te Winnen

Video: Hoe Spider Solitaire Te Winnen
Video: How To Play Spider Solitaire 2024, Mei
Anonim

Spider Solitaire is een populair spel. Het verschilt van gewone solitaire doordat het kaarten van twee kaartspellen bevat. Solitaire is eigenlijk vrij eenvoudig te beheersen. Net als bij elk ander spel zijn er hier strategieën en trucs die je zullen helpen winnen. Lees de regels goed door voordat je begint. Maak uzelf vertrouwd met het doel van het spel, lees informatie over de kenmerken van het speelveld en de criteria voor scoren. Door tips te spelen vergroot je je winkansen.

Hoe Spider Solitaire te winnen
Hoe Spider Solitaire te winnen

Het is nodig

een computer waarop het spel is geïnstalleerd (Spider Solitaire)

instructies:

Stap 1

Leg waar mogelijk altijd de volgende hoogste kaart op een kaart van dezelfde reeks. Leg rijen kaarten van dezelfde reeks neer. Het is vrij moeilijk om dit te doen als je op een hoge moeilijkheidsgraad speelt.

Stap 2

De nieuwe kaart betekent nieuwe mogelijkheden voor verschillende manipulaties. Maak minimaal één kolom van het speelveld vrij. Schik de kaarten erop in andere kolommen. Dan verschijnt er een nieuwe kaart, met de afbeelding naar beneden. Open altijd nieuwe kaarten bij de geringste gelegenheid.

Stap 3

Gebruik de lege kolomruimten om de samengestelde rijreeksen daar op te slaan. Het is erg handig.

Stap 4

Verzamel een reeks kaarten, te beginnen met de hoogst gerangschikte kaart. In dit geval heb je een grotere kans om in de toekomst een zuil te bouwen.

Stap 5

Haast je niet om je toevlucht te nemen tot de volgende reeks nieuwe kaarten uit de kolom in de rechter benedenhoek. Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat u alle mogelijke coups voor kaartreorganisatie hebt kunnen gebruiken. Onthul indien mogelijk verborgen kaarten.

Stap 6

De volledig samengestelde reeks kaarten wordt naar de linkerbenedenhoek van het bord verplaatst. Nadat je de verzamelde reeks hebt verwijderd, reorganiseer je de kaarten die nog op het speelveld liggen. Stel nieuwe sequenties samen.

Stap 7

Als je op een gemiddelde of hoge moeilijkheidsgraad speelt, probeer dan nooit lage kaarten van een andere kleur op bijna voltooide reeksen te plaatsen. Dit voorkomt dat de kolom beweegt en ook niet naar het einde loopt.

Stap 8

Sla het spel op. Als je meerdere fouten hebt gemaakt, speel dan opnieuw. Tijdens het spel kunt u ook uw vorige mislukte zetten ongedaan maken met de toetsen Ctrl + Z.

Stap 9

Oefen vaker. Begin met spelen op de laagste moeilijkheidsgraad en ga dan door naar de gemiddelde en hoge niveaus.

Aanbevolen: