Een Opstartbare USB-flashdrive Laten Winnen

Inhoudsopgave:

Een Opstartbare USB-flashdrive Laten Winnen
Een Opstartbare USB-flashdrive Laten Winnen

Video: Een Opstartbare USB-flashdrive Laten Winnen

Video: Een Opstartbare USB-flashdrive Laten Winnen
Video: Bootable USB Flash Drive using Rufus (MBR/GPT, Legacy/UEFI) 2024, Mei
Anonim

Om het besturingssysteem te installeren op mobiele computers die geen eigen dvd-station hebben, moet u externe apparaten gebruiken. Als alternatief is het gebruikelijk om opstartbare USB-drives te gebruiken.

Een opstartbare USB-flashdrive laten winnen
Een opstartbare USB-flashdrive laten winnen

Het is nodig

WinSetupVanUSB

instructies:

Stap 1

Om een opstartbare USB-stick te maken en aan te passen, raad ik aan om speciale hulpprogramma's te gebruiken. Deze methode kan de tijd die wordt besteed aan het maken van een opstartsector op een USB-station aanzienlijk besparen. Download en installeer het hulpprogramma WinSetupFromUSB.

Stap 2

Voer dit programma uit. Zorg ervoor dat er geen belangrijke gegevens op het USB-opslagapparaat staan. Selecteer in het eerste veld van het programma de gewenste USB-stick. Begin met het maken van uw opstartsector. Druk op de BootIce-knop en selecteer opnieuw de gewenste USB-drive. Klik op de knop Opmaak uitvoeren.

Stap 3

Selecteer in het nieuwe menu dat wordt geopend het derde item USB-HDD-modus. Klik op de knop Volgende stap. Selecteer het USB-opslagbestandssysteem. Gebruik FAT32- of TNFS-systemen. Ze hebben allemaal hun eigen voordelen. Klik op OK en bevestig de lancering van de voorgestelde processen meerdere keren. Na het voltooien van het maken van de opstartsector, keert u terug naar het hoofdmenu van het WinSetupFromUSB-programma.

Stap 4

Kopieer alle bestanden en mappen die zijn opgeslagen op de installatieschijf van Windows XP of de eerder gedownloade afbeelding naar een aparte map. Selecteer het item Windows XP Setup in het programmamenu door er een vinkje naast te plaatsen. Geef het pad op naar de map met de installatieschijfarchieven.

Stap 5

Druk op de GO-knop en wacht tot de geselecteerde bestanden naar uw USB-station zijn gekopieerd. Verwijder na het voltooien van dit proces de USB-stick veilig. Verbind uw apparaat opnieuw met uw mobiele computer en start het opnieuw op. Open het BIOS-menu en selecteer USB-apparaat in het veld First Boot Device. Dit is nodig om de flashdrive te starten voordat u Windows opent.

Stap 6

Na het herstarten, selecteer Eerste deel van part 0. Wanneer de eerste fase van de systeeminstallatie is voltooid, zal de laptop opnieuw opstarten. Selecteer in het snelstartmenu Tweede deel.

Aanbevolen: