Hoe Het APE-formaat Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het APE-formaat Te Openen
Hoe Het APE-formaat Te Openen

Video: Hoe Het APE-formaat Te Openen

Video: Hoe Het APE-formaat Te Openen
Video: De voorbumper verwijderen ZAZ 1102, 1103, Tauria, Dana, Slavuta 2024, Mei
Anonim

Tijdens je zoektocht naar muziek stuitte je op een nogal omvangrijk bestand met de ape-extensie. Hoogstwaarschijnlijk kwam het ook met een klein bestand met de cue-extensie. Geen enkel programma wil deze bestanden herkennen. Dit alles betekent dat u een archief bent tegengekomen met muziekopnamen die zijn gecomprimeerd zonder kwaliteitsverlies. Het blijft om het uit te pakken.

Hoe het APE-formaat te openen
Hoe het APE-formaat te openen

Het is nodig

  • - Monkey's Audio-hulpprogramma;
  • - Nero Burning Rom;
  • - blanco cd;
  • - een dvd-brander op een computer.

instructies:

Stap 1

Open het ape-bestand in Monkey's Audio-programma. Gebruik hiervoor de opdracht Bestanden toevoegen in het menu Bestand. U kunt gewoon op de knop Bestand toevoegen klikken, die zich onder het hoofdmenu bevindt.

Selecteer in het venster dat verschijnt het ape-bestand dat u gaat uitpakken en klik op de knop "Openen". Het bestand wordt toegevoegd aan de lijst in het Monkey's Audio-venster.

Stap 2

Start het proces van het uitpakken van het bestand door op de knop Decomprimeren te klikken, die zich onder het hoofdmenu bevindt. Standaard zal het hulpprogramma het bestand uitpakken in dezelfde map als het originele ape-bestand. Als dit niet bij u past, kan de doelmap worden gewijzigd via het menu Opties. Klik op het tabblad Uitvoer en specificeer de locatie op de computerschijf waar het uitgepakte bestand zich zal bevinden.

Wacht tot het proces is voltooid. Als resultaat heb je één groot wav-bestand met meerdere tracks. U kunt dit bestand handmatig knippen met elke audio-editor. Als alternatief kunt u dit bestand naar CD rippen door de splitsingsinformatie uit het cue-bestand te halen.

Stap 3

Start het programma Nero Burning ROM om een bestand naar een cd te rippen.

Plaats de schijf in het station.

Selecteer in het menu Recorder de optie Afbeelding branden. Dubbelklik in het geopende venster op het cue-bestand, dat zich in dezelfde map als de originele aap bevindt. Er is ook de uitgepakte wav van.

Klik op de knop "Branden". Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: