Hoe Wangen Te Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Wangen Te Verwijderen In Photoshop
Hoe Wangen Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Wangen Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Wangen Te Verwijderen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, April
Anonim

Het verwijderen van de wangen en het dunner maken van het gezicht is niet moeilijk met behulp van Adobe Photoshop. Bovendien kunt u met de beschreven methode in Photoshop niet alleen een deel van het gezicht verkleinen, maar ook vergroten of vervormen.

De gemakkelijkste manier om af te vallen met Photoshop
De gemakkelijkste manier om af te vallen met Photoshop

Het is nodig

Adobe Photoshop CS2 of hoger

instructies:

Stap 1

Open de originele afbeelding. Om dit te doen, drukt u op Ctrl + O of selecteert u Openen in het menu Bestand. Daarnaast kun je de afbeeldingssnelkoppeling eenvoudig naar het werkgebied van het programma slepen.

Stap 2

Open het plastic filter in het menu Filter. Dit filter lijkt meer op een volwaardig programma. Het is erg handig voor dergelijke taken wanneer het nodig is om delen van het lichaam, met name het gezicht, aan te passen.

Selecteer het gereedschap Bevriezen op de werkbalk en schilder over de gebieden die u wilt wijzigen met een rode sluier. In dit geval is het absoluut noodzakelijk om een beetje ongeverfde ruimte over te laten, als een schouder voor latere aanpassingen. Als je te veel hebt vastgelegd, gebruik dan de Unfreeze-tool om de overtollige sluier te wissen.

Stap 3

Als de illustratie goed is voorbereid, neemt u het gereedschap Vinger en gebruikt u het om de wangen te verwijderen. Dit proces wordt goed geïllustreerd door het gereedschapspictogram. Beweeg je "vinger" naar de rand van de wang, druk op en verplaats de afbeelding een beetje. Het is absoluut noodzakelijk dat u een comfortabele borstelmaat kiest om de vorm van uw gezicht beter te beheersen. Het is ook raadzaam om de afbeelding te vergroten, zodat het handiger is om ermee te werken. Dit kan met behulp van de loeptool.

Bereik het resultaat dat bij u past en klik op de knop "OK" om alle wijzigingen te accepteren.

Stap 4

Om het af te maken, pak je de Brighten Tool en ga je lichtjes over de plooien die de wangen vormen. Je kunt de hooglichten ook een beetje donkerder maken om de hooglichten te egaliseren met het gereedschap Branden.

Gebruik een principe dat bekend is bij kunstenaars: hoe lichter een gebied van een afbeelding, hoe dichter het bij de kijker lijkt. Omgekeerd, hoe donkerder het is, hoe verder het lijkt. Door het licht te egaliseren, kunt u de wangen dus minder volumineus maken.

Stap 5

Sla de voltooide afbeelding op. Klik hiervoor in het menu "Bestand" op "Opslaan als" of "Opslaan voor web en apparaten". Over het algemeen wordt aanbevolen om afbeeldingen in JPG-indeling op te slaan.

Aanbevolen: