Een Object Uitsnijden In Photoshop In Het Russisch

Inhoudsopgave:

Een Object Uitsnijden In Photoshop In Het Russisch
Een Object Uitsnijden In Photoshop In Het Russisch

Video: Een Object Uitsnijden In Photoshop In Het Russisch

Video: Een Object Uitsnijden In Photoshop In Het Russisch
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel tools om te snijden in Adobe Photoshop, waarvan de reikwijdte afhangt van de vorm van het object dat wordt gesneden. Het uitsnijden van een tv is bijvoorbeeld veel gemakkelijker dan het uitsnijden van een menselijk silhouet.

Een object uitsnijden in Photoshop in het Russisch
Een object uitsnijden in Photoshop in het Russisch

Het is nodig

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de gewenste foto in Adobe Photoshop: klik op het hoofdmenu-item "Bestand"> "Openen" of gebruik de sneltoetsen Ctrl + O. Of u kunt de foto eenvoudig vanuit de standaard Windows Verkenner naar het programma zelf slepen.

Stap 2

Als het object dat u snijdt een eenvoudige ellipsvormige of regelmatige vierhoekige vorm heeft, zijn de gereedschappen Rechthoekige marge en Ovale marge het beste. Om de selectie te starten, houdt u de linkerknop op de afbeelding ingedrukt, sleept u de muis in de gewenste richting en laat u vervolgens los.

Stap 3

Met het gereedschap Rechthoekige lasso is het handig om een object uit te snijden waarvan de omtreklijnen volledig uit rechte lijnen en hoeken bestaan. Klik met de linkermuisknop ergens op de contour en plaats punten op alle uitsteeksels en hoeken van het object en sluit de contour.

Stap 4

De magnetische lasso is een goed hulpmiddel voor het selecteren van complexe objecten, maar heeft één nadeel dat rechtstreeks voortvloeit uit zijn verdiensten. Het principe van deze tool is hetzelfde als voor de "Rechthoekige lasso" - punt voor punt wikkel je het object om en sluit je uiteindelijk de selectie. Maar het is helemaal niet nodig om punten in probleemgebieden van de contour te plaatsen, omdat de "magnetische lasso" ze zelf zoekt, u hoeft alleen maar voorzichtig de muis naast deze plaats te bewegen. Deze zoekopdracht wordt uitgevoerd vanwege het bestaan van een kleurverschil tussen het object en de achtergrond (of ander object), dat eraan grenst. En als er geen verschil is, wordt het instrument "gedemagnetiseerd" en raakt het in de war - dit is het nadeel.

Stap 5

Het is handig om grote gebieden te selecteren met het gereedschap Snelle selectie. Houd de linkerknop ingedrukt en beweeg de muis in de gewenste richting - de selectie volgt de cursor.

Stap 6

De finishing touch bij het snijden van een object is om het naar de gewenste locatie te verplaatsen. Selecteer het object dat is geselecteerd met een van de hierboven beschreven gereedschappen en selecteer het gereedschap Verplaatsen. Houd de linkermuisknop op het object ingedrukt, sleep waar u wilt en laat vervolgens los.

Aanbevolen: