Een Foto Invoegen In Een Frame In Photoshop In Het Russisch

Inhoudsopgave:

Een Foto Invoegen In Een Frame In Photoshop In Het Russisch
Een Foto Invoegen In Een Frame In Photoshop In Het Russisch

Video: Een Foto Invoegen In Een Frame In Photoshop In Het Russisch

Video: Een Foto Invoegen In Een Frame In Photoshop In Het Russisch
Video: Новый инструмент Frame Adobe Photoshop CC 2019 || Уроки Виталия Менчуковского 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel instructies op internet voor het Adobe Photoshop-programma met een interface in het Engels. Werken in de Russische versie van deze grafische editor verschilt niet veel van werken in een Engelstalige applicatie. Om een foto in een kant-en-klaar kader in Adobe Photoshop in het Russisch in te voegen, moet u weten hoe de namen van knoppen en menu-items worden vertaald.

Een foto invoegen in een frame in Photoshop in het Russisch
Een foto invoegen in een frame in Photoshop in het Russisch

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen is een voltooide fotolijst een afbeelding die op een aparte laag is opgeslagen. De lege laag onder het frame is bedoeld om je foto erop te plakken. Als zo'n laag niet bestaat, maak deze dan zelf aan. De laag "Achtergrond" is vergrendeld in het programma, dus je moet een paar extra stappen uitvoeren.

Stap 2

Klik op de werkbalk "Lagen" met de rechtermuisknop op de laag "Achtergrond" en selecteer "Laag dupliceren" in het vervolgkeuzemenu, geef het een naam (optioneel) en klik op de knop "Ja". Klik vervolgens met de linkermuisknop op de laag "Achtergrond" om deze te selecteren en klik op het pictogram "Een nieuwe laag maken" op de werkbalk van de laag. Selecteer opnieuw de laag "Achtergrond" en klik op het prullenbakpictogram "Laag verwijderen".

Stap 3

De tweede optie is eenvoudiger: dubbelklik met de linkermuisknop in het veld "Achtergrond" op het pictogram in de vorm van een slot, in het venster "Nieuwe laag" dat verschijnt, klik op de knop "Ja". Of klik met de rechtermuisknop op de laag en selecteer het commando "Van achtergrond" in het vervolgkeuzemenu. Bevestig de bewerking. De laag wordt "losgemaakt". Maak een nieuwe laag en sleep deze, terwijl je de linkermuisknop ingedrukt houdt, onder de laag "Achtergrond".

Stap 4

Gebruik zo nodig op de laag waarin het kader is opgeslagen het selectiegereedschap en de Delete-knop op je toetsenbord (of het gummetje) om het veld waarin de foto moet komen te wissen. Het moet transparant zijn. Open vervolgens het bestand met uw foto en kopieer de afbeelding naar het klembord. Om dit te doen, selecteert u de foto met behulp van de tool "Selectie" of selecteert u de opdracht "Alle" in het menugedeelte "Selectie". Druk op de toetsencombinatie Ctrl en C, of selecteer in het menu "Bewerken" de opdracht "Kopiëren".

Stap 5

Keer terug naar het document met het frame, selecteer met de linkermuisknop de miniatuur van de lege laag die u hebt gemaakt en voer de sneltoetsen Ctrl en V in of selecteer in de bovenste menubalk in het item "Bewerken" de opdracht "Plakken". Schaal de ingevoegde foto. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer de opdracht "Vrije transformatie" in het vervolgkeuzemenu. Verplaats de muiscursor naar de hoek van de foto en houd de linkermuisknop ingedrukt en pas de afbeeldingsgrootte aan naar de gewenste grootte. Houd de Shift-toets tegelijkertijd ingedrukt om de verhoudingen te behouden.

Stap 6

Nadat u uw foto op de juiste plaats in het kader heeft geplaatst en de juiste schaal heeft geselecteerd, klikt u met de rechtermuisknop in de "Layers"-werkbalk op een van de lagen en selecteert u de opdracht "Flatten" in het vervolgkeuzemenu. Sla de voltooide afbeelding op in een voor u geschikt formaat en in de gewenste map door de opdracht "Opslaan als" in het menu "Bestand" aan te roepen.

Aanbevolen: