Hoe Grafters Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Grafters Te Maken?
Hoe Grafters Te Maken?

Video: Hoe Grafters Te Maken?

Video: Hoe Grafters Te Maken?
Video: Zelf Kaas maken 2024, Mei
Anonim

Als je wilt opvallen op een forum of chat, kun je een graffiti voor jezelf maken. Het is een levendige afbeelding met je bijnaam of naam. U kunt het doen met behulp van Photoshop, grafische editors of op een van de gespecialiseerde sites.

Hoe grafters te maken?
Hoe grafters te maken?

Het is nodig

  • - Photoshop-programma;
  • - een computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Zoek een internetsite om uw eigen grafische bijnaam te maken. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de diensten van de bron https://gifr.ru/glitter/, https://pookatoo.com/ of een andere die u leuk vindt. Ze verschillen allemaal in het aantal instellingen en afbeeldingen dat wordt gebruikt om een grapnel te maken. Voer tekst in, kies een lettertype en grootte, markeer randen en schaduwen. Geef kleur en afbeelding op. Op sommige sites kun je ook zelf een afbeelding uploaden voor een grafische bijnaam. Klik op de knop Nieuw en sla uw werk op.

Stap 2

Gebruik Photoshop als u een werkelijk unieke graffon wilt maken. U kunt het programma downloaden op https://www.photoshop.com/ of een cd met installatie kopen in een computerwinkel. Als je het niet prettig vindt om met de Engelse versie van de applicatie te werken, download en installeer dan ook de crack.

Stap 3

Kies een afbeelding die de basis wordt voor uw grafische bijnaam. Start daarna Photoshop, ga naar het menu Bestand en open deze afbeelding. Gebruik een gum om de benodigde elementen uit te knippen. Maak een apart document voor de grapnel. Stel de afmetingen voor de afbeelding in. Stel een transparante achtergrond in of kies een kleur die bij je chat past, zodat je het effect meteen ziet.

Stap 4

Druk op de knop "Bewerken" op het bijgesneden deel van de afbeelding en ga naar het item "Samengevoegde gegevens kopiëren". Open daarna het venster met de grapnel en selecteer de functie "Plakken". Pas de grootte van het geknipte fragment aan aan de grootte van de grafische bijnaam.

Stap 5

Open de opdracht "Tekst" op de werkbalk en voer uw bijnaam in. Selecteer het lettertype, de grootte, de dikte en andere aanvullende parameters. Klik op de functie Laag en kies de opdracht Stijl. Hier kunt u experimenteren met opties zoals Gradient Overlay, Stroke, Outer Glow en meer. Kies de combinatie van kleuren en effecten die u het leukst vindt. In dat geval is er een annuleerknop om de foto terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.

Aanbevolen: