Hoe Informatie Op Een Harde Schijf Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Informatie Op Een Harde Schijf Te Herstellen
Hoe Informatie Op Een Harde Schijf Te Herstellen

Video: Hoe Informatie Op Een Harde Schijf Te Herstellen

Video: Hoe Informatie Op Een Harde Schijf Te Herstellen
Video: Harde schijf gevallen of kapot – Hard disk Recovery - Hoe kun je een harde schijf herstellen? 2024, Mei
Anonim

Als u per ongeluk de benodigde informatie van de harde schijf van uw computer hebt verwijderd, betekent dit niet dat u deze volledig kwijt bent. Elk bestand, zelfs na het formatteren van de harde schijf, kan met succes worden hersteld. Vooral als er na het verwijderen geen nieuwe informatie naar de harde schijf is geschreven. Maar zelfs als na het verwijderen van de bestanden de tijd is verstreken en er nieuwe bestanden naar de harde schijf zijn geschreven, blijft de kans op een succesvol herstel bestaan. Om informatie te herstellen, hebt u een speciaal programma nodig.

Hoe informatie op een harde schijf te herstellen
Hoe informatie op een harde schijf te herstellen

Het is nodig

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Bestandsherstel applicatie;
  • - TuneUp Utilities-programma.

instructies:

Stap 1

De toepassing Filerecovery helpt u verloren gegevens te herstellen. Zoek dit programma op internet, download en installeer het op uw computer. Start het na de installatie. Aan de linkerkant van het hoofdmenu van het programma ziet u alle partities en alle harde schijven die op de computer zijn geïnstalleerd. Markeer de partitie van de harde schijf of direct de harde schijf waarvan u informatie wilt herstellen.

Stap 2

Nadat de partitie op de harde schijf is gemarkeerd, selecteert u Snelle scan bovenaan de werkbalk. Het proces van het scannen van de harde schijfpartitie begint. Na voltooiing worden alle gevonden bestanden in de vorm van een lijst weergegeven in het programmavenster. Selecteer de bestanden met de linkermuisknop en druk in elk deel van het venster waar de gevonden bestanden worden weergegeven op de rechtermuisknop. Er verschijnt een contextmenu waarin u op de opdracht Herstellen klikt. Alle bestanden worden hersteld.

Stap 3

Als u bijvoorbeeld niet een groot aantal bestanden wilt herstellen, maar slechts één, dan is deze methode beter voor u. Download TuneUp Utilities van internet. Er zijn gratis triviale versies van. Installeer het programma en voer het uit. Selecteer in het hoofdmenu het tabblad "Problemen oplossen" en vervolgens "Verwijderde bestanden herstellen". Markeer verder in het venster de partitie van de schijf waarvan de gegevens worden hersteld.

Stap 4

Voer in het volgende venster in de regel "Zoekcriteria" de naam van het bestand in (u kunt een schatting maken) en klik op "Volgende". Wacht tot het zoeken naar bestanden met de geselecteerde naam is voltooid. Als het bestand is gevonden, wordt het weergegeven in het programmavenster. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer vervolgens "Herstellen". Het bestand wordt teruggezet naar de oorspronkelijke map. Als de oorspronkelijke map is verwijderd, moet u zelf kiezen naar welke map u het bestand wilt herstellen.

Aanbevolen: