Hoe Verwijderde Bladwijzers Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bladwijzers Te Herstellen
Hoe Verwijderde Bladwijzers Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bladwijzers Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bladwijzers Te Herstellen
Video: Chrome bladwijzers 2024, Mei
Anonim

Als uw computer is geïnfecteerd met een virus of als u per ongeluk gegevens van uw computer verwijdert, kunnen uw browserbladwijzers samen met de rest van de gegevens worden verwijderd. Browserbladwijzers die zijn verwijderd, kunnen in sommige gevallen worden hersteld.

Hoe verwijderde bladwijzers te herstellen
Hoe verwijderde bladwijzers te herstellen

instructies:

Stap 1

Browserbladwijzers worden meestal opgeslagen in de profielmap. De Mozilla Firefox-browser slaat bijvoorbeeld bladwijzers op in een map zoals C: Documents and SettingsuserApplication DataMozillaFirefoxProfiles. Het is goed mogelijk dat na het verwijderen van de browser de map met bladwijzers in deze map is gebleven. Zodra u Mozilla Firefox ergens anders hebt geïnstalleerd, kopieert u gewoon uw favorietenmap en plakt u deze in uw profielmap. Op deze manier kunnen verwijderde bladwijzers worden hersteld.

Stap 2

Het herstellen van bladwijzers is geen probleem meer als u de Google Chrome-browser gebruikt. Deze browser maakt gebruik van een unieke synchronisatietechnologie waarmee u bladwijzers in uw Google-account kunt opslaan en, indien nodig, kunt importeren naar andere computers en apparaten. Om gebruik te kunnen maken van synchronisatie is het voldoende om een Google-account te hebben (mail in de Gmail-service). Synchronisatie wordt uitgevoerd na het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord in de browserinstellingen. Naast bladwijzers synchroniseert de browser extensies, thema's en zelfs wachtwoorden die in uw account zijn opgeslagen.

Stap 3

Als de bladwijzers van de ene browser verloren zijn gegaan, maar dezelfde bladwijzers in een andere browser zijn gebleven, kunnen ze met speciale software worden geïmporteerd. Gebruik Transmute om bladwijzers in een andere browser te importeren. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en ondersteunt Internet Explorer, Firefox van alle versies, Opera, Chrome, Safari, Chromium, Flock, Konqueror, SeaMonkey. Met dit programma kunt u binnen enkele minuten verloren bladwijzers herstellen.

Aanbevolen: