Hoe Skype In Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Skype In Uit Te Schakelen?
Hoe Skype In Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Skype In Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Skype In Uit Te Schakelen?
Video: How to Uninstall or Remove Skype for Business in Windows 8 / Windows 10 2024, Mei
Anonim

Skype is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke realtime communicatietoepassing. Maar als je niet zit te wachten op een communicatiesessie met een andere gebruiker, en het programma leidt je af van belangrijke dingen, dan kun je het afsluiten. Om dit te doen, moet u verschillende stappen uitvoeren.

Hoe Skype uit te schakelen
Hoe Skype uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Meestal wordt een indicator voor Skype in passieve modus weergegeven in het systeemvak van de taakbalk. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer Afsluiten in het vervolgkeuzemenu. Bevestig indien nodig de actie in het aanvraagvenster. De aanvraag wordt gesloten. Als u de opdracht Sluiten selecteert in het Skype-menu in het actieve programmavenster, wordt deze eenvoudigweg geminimaliseerd, verwar de twee niet.

Stap 2

U kunt het programma ook beëindigen via Taakbeheer. Druk op de toetsencombinatie Ctrl, alt="Image" en Del of klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer het item "Taakbeheer" in het contextmenu. Selecteer in het geopende venster op het tabblad "Toepassingen" het Skype-item met de linkermuisknop en klik op de knop "Taak beëindigen". Of open het tabblad "Processen", selecteer de regel Skype.exe en klik op de knop "Proces beëindigen".

Stap 3

Als Skype elke keer dat u het besturingssysteem opstart automatisch start en het u niet bevalt, configureer dan de juiste instellingen. Controleer de map Opstarten: klik op de knop Start, vouw alle programma's uit, zoek de opgegeven map in de lijst, verwijder het Skype-programma uit het submenu.

Stap 4

U kunt ook het onderdeel "Deze computer" openen, de map Documenten en instellingen op de systeemschijf selecteren en in de submap "Beheerder" de map "Opstarten" zoeken in de programma's van het hoofdmenu. Verwijder de snelkoppeling naar het startbestand voor Skype ervan.

Stap 5

U kunt automatisch starten ook annuleren via de instellingen van het programma zelf. Open een toepassingsvenster, kies Opties in het menu Extra. Schakel in het gedeelte Algemene instellingen het selectievakje Skype starten wanneer ik Windows start uit. Sla de nieuwe instellingen op met de knop Opslaan.

Aanbevolen: