Hoe Skype Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Skype Uit Te Schakelen
Hoe Skype Uit Te Schakelen
Anonim

Als "Skype" automatisch wordt ingeschakeld wanneer u uw computer opstart en u een grote lijst met contacten hebt, zal zeker iemand die u kent u schrijven, waardoor u wordt afgeleid van uw werk. En dit en een aantal andere programma's ("ICQ", "Qip", "Mail Agent") werken in de regel op de achtergrond, dat wil zeggen dat ze niet worden weergegeven op het paneel met geopende programma's en documenten. Het uitschakelen van Skype vergt iets meer zorg dan het uitschakelen van een regulier programma.

Hoe Skype uit te schakelen
Hoe Skype uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Beweeg de cursor over de rechterhoek van het paneel onderaan het bureaublad, zoek het "Skype"-pictogram (een vinkje op de achtergrond van een groene, gele of rode doorgestreepte cirkel). Klik met de rechtermuisknop op het icoon.

Stap 2

Als het vinkje niet zichtbaar is, klikt u op de pijl om alle actieve programma's weer te geven. Het verschijnt in de volledige lijst.

Stap 3

Selecteer Afsluiten in de lijst met opdrachten. Bevestig indien nodig (op verzoek van de opleiding) de beslissing om te sluiten.

Stap 4

Probeer het programma af te sluiten via de "Taakbeheer". Druk tegelijkertijd op "Alt Ctrl Delete". Klik op het tabblad Toepassingen op het programmapictogram en klik op de knop Proces beëindigen. Sluit de "Taakbeheer" door op het rode kruis in de rechterbovenhoek of de "Alt F4"-toets te klikken.

Aanbevolen: