Een Printer Op Een Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Printer Op Een Computer Aansluiten
Een Printer Op Een Computer Aansluiten

Video: Een Printer Op Een Computer Aansluiten

Video: Een Printer Op Een Computer Aansluiten
Video: How To Connect A Printer To A Computer With A USB Cable 2024, April
Anonim

Een van de belangrijkste randapparatuur voor een computer is een printer. Foto's afdrukken, interessante webartikelen afdrukken, e-mails op papier opslaan - dit alles vereist dit apparaat. Het aansluiten van een printer is eenvoudig, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden.

Een printer op een computer aansluiten
Een printer op een computer aansluiten

Het is nodig

Om verbinding te maken, hebt u een printerstuurprogramma en een USB-kabel nodig om het op uw computer aan te sluiten. Maar als de driver altijd bij de printer wordt geleverd als deze op een speciale cd wordt gekocht, moet de kabel apart worden aangeschaft. U hoeft niet te beknibbelen op kabels, goed afgeschermde draad beschermt de printer tegen storingen en fouten. Het is ook niet de moeite waard om een kabel aan te schaffen met een lengtemarge, hoe korter de kabel, hoe kleiner de kans op fouten in de gegevensoverdracht

instructies:

Stap 1

Als u geen schijf met printerstuurprogramma hebt, downloadt u het stuurprogramma van de website van de fabrikant. Van deze sites kunt u vaak een bijgewerkte versie van de software voor uw apparaat downloaden. Daarom kunt u controleren of er een bijgewerkt stuurprogramma op de website staat, zelfs als u een schijf met stuurprogramma's hebt. In de nieuwste stuurprogramma's herstelt de fabrikant de fouten van eerdere versies, vult de software aan met nieuwe functies en maakt deze sneller.

Stap 2

Plaats de schijf in het station of voer het gedownloade programma uit. Volg de instructies in het installatieprogramma. Wanneer het programma vraagt om de printer aan te sluiten, steekt u de USB-kabel in de printer en in de computerpoort, zet u de printer aan. De installatie gaat automatisch verder. Soms moet u uw computer na de installatie opnieuw opstarten. Als het stuurprogramma u hierom vraagt, stemt u ermee in om opnieuw op te starten.

Aanbevolen: