Hoe Schijfpartities Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Schijfpartities Te Herstellen
Hoe Schijfpartities Te Herstellen

Video: Hoe Schijfpartities Te Herstellen

Video: Hoe Schijfpartities Te Herstellen
Video: Nieuwe partitie maken met Schijfbeheer 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers hebben al geleerd hoe ze partities kunnen maken en verwijderen. Maar niet iedereen weet wat te doen als een of meer secties per ongeluk zijn verwijderd, d.w.z. hoe partities correct te herstellen.

Hoe schijfpartities te herstellen
Hoe schijfpartities te herstellen

Het is nodig

Acronis Disk Director Suite

instructies:

Stap 1

Om bestanden op te slaan bij het herstellen van een partitie, is het raadzaam om speciale programma's te gebruiken. Laten we als voorbeeld dit proces eens nader bekijken met behulp van de Disk Director Suite van Acronis. Download dit hulpprogramma.

Stap 2

Installeer Disk Director en start het. Zoek bovenaan de werkruimte van het programma het tabblad "Beeld" en open het. Selecteer handmatige weergavemodus. Bekijk de lijst met bestaande partities op harde schijven.

Stap 3

Zoek een niet-toegewezen gebied dat ongeveer even groot is als de verwijderde partitie. Klik erop met de rechtermuisknop. Ga naar het menu "Geavanceerd" en selecteer de functie "Herstel".

Stap 4

Er wordt een nieuw venster "Herstelmodus" geopend. Selecteer het item "Handmatig" en ga naar het volgende menu door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 5

Als u zeker weet dat de verwijderde partitie zich in dit gebied bevond, kunt u de snelle zoekmodus selecteren. Activeer anders de optie "Volledig". Klik volgende".

Stap 6

Wacht tot het zoeken naar reeds bestaande partities is voltooid. Selecteer degene die dezelfde grootte heeft als de partitie die u hebt verwijderd. Klik op de knop Volgende om de wizard Partitie selecteren te voltooien.

Stap 7

Keer terug naar de hoofdwerkbalk van het programma. Open het menu Bewerkingen en selecteer Uitvoeren. Een nieuw menu "Pending Operations" verschijnt op het scherm. Controleer de juistheid van de opgegeven herstelopties en klik op de knop "Doorgaan".

Stap 8

De tijd die nodig is om een partitie te herstellen, hangt af van de grootte en de kenmerken van uw computer.

Aanbevolen: