Hoe Kies Je Gratis Hosting Voor Wordpress

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Gratis Hosting Voor Wordpress
Hoe Kies Je Gratis Hosting Voor Wordpress

Video: Hoe Kies Je Gratis Hosting Voor Wordpress

Video: Hoe Kies Je Gratis Hosting Voor Wordpress
Video: How to Get FREE Hosting on Wordpress (With FREE Hosting u0026 Domain) 2024, Mei
Anonim

Beginnende bloggers, maar ook mensen die erover nadenken om voor het eerst hun eigen op zichzelf staande project te maken, zijn vaak niet bereid te betalen voor hosting. Ze zijn begrijpelijk, want voor de meeste beginners is een blog geen bron van winst. En sommigen weten niet eens zeker of ze een maand of twee na hun start zullen blijven bloggen. Ze proberen, checken, testen…

Hoe kies je gratis hosting voor Wordpress
Hoe kies je gratis hosting voor Wordpress

Welke van de gratis te kiezen?

Tegenwoordig worden door veel providers gratis hostingdiensten aangeboden, waardoor de auteur voor een moeilijke keuze kan komen te staan. Uiteraard moet aan de minimale vereisten voor het installeren van WordPress worden voldaan. Als de hosting het werken met databases niet ondersteunt, kunt u deze gerust weigeren. Maar naast deze voorwaarde zou ik je willen aanraden om op nog vier dingen te letten:

Server-uptime

Helaas is gratis hosting niet altijd synoniem met betrouwbaar. Bovendien zijn sommige providers van mening dat als ze geen geld aannemen voor een dienst, ze ook niet verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit ervan. Met zulke mensen zou ik niet adviseren om er iets mee te maken te hebben. Je wilt tenslotte geen tijd verspillen aan het maken en ontwikkelen van een blog, waar dan niemand terecht kan, want het zal 90% van de tijd "liegen". Een goede uptime (dat wil zeggen, de tijd dat de servers goed werken en de site beschikbaar is) voor gratis hosting is 99% of meer. Voor betaalde hosting moet deze indicator bijna 100% zijn (ten minste 99,9%).

Aanvullende voorwaarden

Elke gratis hoster zal u "behagen" met aanvullende voorwaarden. Je betaalt immers hoe dan ook niet voor de dienst, waardoor je op de een of andere manier met bepaalde beperkingen te maken krijgt. De omvang en aard van deze beperkingen hangt alleen af van uw vermogen om de juiste keuze te maken.

Sommige hosters zullen bijvoorbeeld uw site samen met uw account verwijderen als er gedurende een bepaalde tijd geen bezoeker op komt of de auteur geen enkel bestand downloadt. Andere hosters geven je geen NS-servers, domeinregistraties. Weer anderen zullen het gebruik van bepaalde CMS verbieden, ondanks het feit dat het technisch mogelijk is om ze te gebruiken. Ten vierde zullen ze uw site zonder waarschuwing blokkeren als deze de voorwaardelijke limiet voor het gebruik van serverbronnen overschrijdt. En er kan een willekeurig aantal van dergelijke aanvullende voorwaarden zijn. Goed lezen dus!

Aan-/afwezigheid van reclame

Veel gratis hostingdiensten zijn eigenlijk helemaal niet gratis. Natuurlijk zullen hun eigenaren geen geld van je eisen. Maar u betaalt de volledige kosten van het gebruik van de hosting door advertenties te plaatsen op de site die u maakt. Meestal zal het een venster of banner zijn met informatie over uw hoster, waarvan het wegwerken alleen kan worden betaald.

Eigenlijk is er niets mis of illegaal in deze aanpak - de hoster heeft het recht om zijn eigen voorwaarden te stellen. Jij hebt op jouw beurt het recht om te beslissen of je gebruik wilt maken van de diensten van een dergelijke hoster. Het is misschien goedkoper om te betalen. Of zoek een hoster die geen reclame nodig heeft (gelukkig zijn die er wel).

Hosting beoordelingen

Last but not least, de recensies over de hoster van haar klanten, en vooral van voormalige klanten. Het zijn immers de mensen die hosting "op hun eigen ruggengraat" hebben meegemaakt, die alle voor- en nadelen kunnen vertellen.

Aanbevolen: