Hoe Maak Je 48 Minuten?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je 48 Minuten?
Hoe Maak Je 48 Minuten?

Video: Hoe Maak Je 48 Minuten?

Video: Hoe Maak Je 48 Minuten?
Video: Hoe maak je een papieren Ninja Ster (Shuriken) - Origami 2024, Mei
Anonim

De Counter Strike-spelclient is gebaseerd op twee servers: 47 en 48. Om via beide protocollen toegang te krijgen tot uw server, moet u speciale patches installeren. Dan zal de populariteit van je gameserver toenemen.

Hoe maak je 48 minuten?
Hoe maak je 48 minuten?

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - geïnstalleerde CS-spelserver.

instructies:

Stap 1

Download de plug-in om in te loggen vanaf protocol 48 via de link https://hlmod.ru/forum/attachment.php?attachmentid=210&d=1254820208. Pak het archief uit in een willekeurige map op uw computer. Ga dan naar de map met de Counter Strike-server geïnstalleerd, zoek daar de map met add-ons, maak er een nieuwe map in, noem deze dproto. Deze map wordt de spelmap. Bijvoorbeeld cstrike voor Counter-Strike. Kopieer het bestand dproto.dll of dproto_i386.so naar de map addons / dproto.

Stap 2

Ga naar de map met de geïnstalleerde Metamod-plug-in om met 48 protocollen te spelen, open het plugins.ini-bestand met Kladblok. Voeg aan het begin van het bestand de regel addons / dproto / dproto.dll toe als je een Windows-besturingssysteem hebt of add-ons / dproto / dproto_i386.so als je een Linux-besturingssysteem hebt. Kopieer vervolgens het bestand dproto.cfg naar de map met het geïnstalleerde spel.

Stap 3

Start de gameserver en voer vervolgens het commando / hlds_run –binary uit in de console, dit maakt het mogelijk om met 48 protocollen te spelen. Wanneer de server opstart, schrijft u een metalijst. Als de plug-in correct is geïnstalleerd, ziet u de dproto-plug-in in de lijst met geladen plug-ins die op het scherm verschijnt.

Stap 4

Installeer Estiamation-ondersteuning. Download de eST 1.8-plug-in en pak de bestanden vervolgens uit het archief uit naar een willekeurige map. Kopieer de cfg-map ervan naar de map met de geïnstalleerde gameserver. Verplaats het bestand eSTEAMATiON.dll naar de map met de gameserver, als je een Windows-besturingssysteem hebt, als je Linux hebt, kopieer dan het bestand libSteamValidateUserIDTickets_i386.so. Kopieer ook het bestand vlvticket.dll uit de map met de geïnstalleerde Dproto-plug-in naar de hoofdmap van de Counter Strike-server. De installatie van 48 protocolondersteuning is voltooid. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: