Hoe Maak Je Een Ragnarok-server

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ragnarok-server
Hoe Maak Je Een Ragnarok-server

Video: Hoe Maak Je Een Ragnarok-server

Video: Hoe Maak Je Een Ragnarok-server
Video: Where to level on Ragnarok Online Prime servers. Made for European RO Prime release. 2024, Mei
Anonim

Ragnarok is een van de meest populaire moderne online multiplayer-spellen. Als je fan van haar bent en je eigen gameserver wilt maken, dan is dat niet zo moeilijk.

Hoe maak je een Ragnarok-server
Hoe maak je een Ragnarok-server

Het is nodig

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Volg de link en download het bestand om de Ragnarok-server te installeren: slil.ru/22533967. Maak een reservekopie voor de gamemap. Pak vervolgens het gedownloade archief uit en kopieer beide uitvoerbare bestanden naar de gamemap. Voer het bestand weiss.exe uit. Dit bestand is bedoeld om de thuisserver van het Ragnarok-spel te draaien.

Stap 2

Configureer de server. Ga naar het menu Beheer - Accounts. Hier dient u uw eigen account aan te maken. Vul hiervoor de volgende velden in - "Inloggen", "Wachtwoord", "Geslacht". Door op de knop Opslaan te klikken. Voer vervolgens het bestand Fusion Client.exe uit. Voer je zojuist geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord in en ga het spel in. Maak vervolgens een personage aan en je kunt beginnen met spelen.

Stap 3

Download het bestand om de eAthena ROServer-server te installeren via de volgende link depositfiles.com/en/files/6649924. Pak het gedownloade archief uit en voer het installatiebestand uit, installeer de server in de hoofdmap van de C: /-schijf. Open vervolgens de map conf, zoek en open het GRF-Files.txt-bestand erin, schrijf de paden naar de grf-serverbestanden erin. Open vervolgens het bestand char_athena.conf, zoek de volgende regel op: Login server IP, schrijf het adres van uw server erin. Voer een soortgelijke actie uit in het bestand conf / map_athena.conf.

Stap 4

Open het bestand conf / login_athena.conf, stel in de regel Beheerderswachtwoord het beheerderswachtwoord in. Start vervolgens het spel met de parameters login-server, map-server en char-server. om de kleur van het personage op te slaan, opent u het bestand conf / battle_athena.conf en schrijft u in de kleurlijn Save Clothes de waarde Ja.

Stap 5

Open in de gegevensmap het bestand sclientinfo.xml, vul de overeenkomstige regels in met het IP-adres, de servernaam en beschrijving, de poort, de taal en het websiteadres van de server. Zip de Data-map zodat de gebruiker verbinding kan maken met de server, ze moeten deze uitpakken naar hun gamemap. De installatie en configuratie van de Ragnarok-server is nu voltooid.

Aanbevolen: