Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server
Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server

Video: Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server

Video: Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server
Video: СОЗДАЛ САМП СЕРВЕР за 50,200 и 500 рублей GTA SAMP 2024, Mei
Anonim

Het spel Counter-Strike 1.6 biedt de mogelijkheid om je eigen server te maken voor een multiplayer-spel met kennissen, collega's en vrienden. Natuurlijk moet je de game Counter-Strike 1.6 zelf hebben, bij voorkeur niet opgezadeld met allerlei toevoegingen en patches om onnodige fouten te elimineren.

Hoe maak je een kant-en-klare server
Hoe maak je een kant-en-klare server

Het is nodig

  • - het internet;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Download en installeer de CS 1.6 internet play add-on - patch 29 of hoger. Gebruik een zoekmachine of ga direct naar de site https://www.mgame.su. Download en installeer het serverprogramma voor CS 1.6 zelf, de serverdistributie is ook te vinden op de website https://www.mgame.su. Ready-servers zijn beschikbaar in de sectie "Servers". Daar vindt u ook instructies voor het installeren en voorbereiden van de server voor het werk

Stap 2

Start de geïnstalleerde CS-server in consolemodus. In de consolemodus verbruikt de server veel minder systeembronnen op de computer, waardoor het spel stabieler wordt. Om dit te doen, maakt u een hlds.bat-bestand met de inhoud die op de pagina wordt aangegeven https://www.mgame.su/your_server_cs.html (in punt 4) en sla het op in de hoofdmap van het spel

Stap 3

Bewerk de instellingen voor de serverwerking in het bestand server.cfg. Stel indien nodig beheerdersrechten in voor uzelf. Voltooi het spel met populaire kaarten en add-ons voor het spel. Er zijn veel van dergelijke bestanden op internet, dus er zullen geen problemen zijn met het zoeken.

Stap 4

Je hoeft alleen maar je IP-adres te achterhalen en dit aan je metgezellen in het spel te vertellen. Als u wilt dat de door u gemaakte server beschikbaar is om op internet te spelen, maakt u het door de provider toegewezen IP-adres statisch. Hierdoor kun je constant hetzelfde IP-adres gebruiken, zodat realtime gebruikers altijd kunnen inloggen op de server en Counter Strike kunnen spelen.

Stap 5

Je kunt ook een site maken die aan dit onderwerp is gewijd en je serveradres erop plaatsen om extra spelers aan te trekken. Neem bij problemen met de server contact op met de provider die internetdiensten levert. U kunt ook verwijzen naar speciale forums op internet.

Aanbevolen: