Hoe Een Gameserver Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gameserver Te Installeren
Hoe Een Gameserver Te Installeren

Video: Hoe Een Gameserver Te Installeren

Video: Hoe Een Gameserver Te Installeren
Video: ./gameserver install 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn online games op internet erg populair geworden. Er zijn er veel en ze dekken een groot aantal gebruikers over de hele wereld. Naast de officiële servers zijn er ook servers die door de spelers zelf zijn gemaakt.

Hoe een gameserver te installeren
Hoe een gameserver te installeren

Het is nodig

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Installeer de Lineage II-spelserver. Installeer de volgende programma's die nodig zijn voor de server: Java, MySQL 5, Navicat. Start de Navicat-toepassing, klik op de knop Verbinding, voer l2jdb in het veld Verbindingsnaam in, voer hetzelfde wachtwoord in het veld Wachtwoord in als bij het installeren van Mysql.

Stap 2

Vink het vakje aan, klik op Verbinding testen, de verbinding verschijnt aan de linkerkant van het scherm, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer de optie Nieuwe database. Voer l2jdb in het eerste veld in, klik op OK.

Stap 3

Pak het archief met de server uit naar de map C: / server. Ga naar de map tools, gebruik Kladblok om het bestand database_installer.bat te openen, schrijf het pad naar het Mysql.exe-bestand erin in de optie Mysqlbinpath instellen. Voer in het veld set lspass = het wachtwoord van de vorige stap in. Sla het bestand op, voer het uit.

Stap 4

Ga vervolgens naar de map C: / Server / login / config, zoek het bestand met de naam loginserver.properties, open het met Kladblok, wijzig de inhoud, stel de login en het wachtwoord in en schrijf het pad naar de serverlocatie. Vul het maximum aantal gebruikers in. Sla uw wijzigingen op. De installatie van de L2-spelserver op het Windows-besturingssysteem is nu voltooid.

Stap 5

Installeer L2 Server op Linux OS. Installeer java sun door het commando sudo apt-get install openjdk-6 in de terminal uit te voeren. Schrijf vervolgens de volgende opdracht: sudo apt-get install mysql-client mysql-server. Download en installeer Navicat door de link https://www.navicat.com/download.php?id=3 te volgen. Pak het archief uit. Maak er een verbinding in - voer hiervoor de opdracht uit en voer de gebruikersnaam in, stel het wachtwoord in en geef poort 3306 op.

Stap 6

Pak uw serverassemblage uit in de map home / gebruikersnaam / server. Voer in de console cd / home / gebruikersnaam / server / tools in. Voer vervolgens het commando chmod + x database_installer.sh in. Ga naar de map / home / gebruikersnaam / server / loginserver / config, configureer het bestand loginserver.properties op dezelfde manier als in de vorige stap. Voer vervolgens de opdracht /startRegisterGameServer.sh in de console in.

Aanbevolen: