Hoe Het Toegangstype Open Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toegangstype Open Te Maken
Hoe Het Toegangstype Open Te Maken

Video: Hoe Het Toegangstype Open Te Maken

Video: Hoe Het Toegangstype Open Te Maken
Video: AWS-zelfstudie voor beginners 2024, Mei
Anonim

Bij het configureren van een draadloos toegangspunt om er een grote groep mensen mee te verbinden, wordt aanbevolen om een open autorisatietype aan te maken. Die. de klant hoeft geen wachtwoord in te voeren of op de een of andere manier de draadloze adapter van een laptop of tablet te configureren.

Hoe het toegangstype open te maken
Hoe het toegangstype open te maken

Het is nodig

  • - Wifi router;
  • - netwerkkabels.

instructies:

Stap 1

Aangezien u verbinding moet maken met een breed scala aan draadloze apparaten, moet u een wifi-router aanschaffen die gemengde wifi-hotspots kan maken. Het is beter om deze optie te verduidelijken voordat u een apparaat koopt op de officiële website van de fabrikant.

Stap 2

Sluit de stroom aan op de geselecteerde netwerkapparatuur. Installeer de Wi-Fi-router zo dat het toekomstige draadloze toegangspunt het volledige vereiste gebied bestrijkt. Sluit de internettoegangskabel aan op de WAN (internet)-connector.

Stap 3

Sluit nu een willekeurige laptop of desktopcomputer aan op de LAN-poort (Ethernet) om uw netwerkapparatuur te configureren. Zet uw internetbrowser aan en voer daarin het IP-adres van de router in. Ze hebben meestal de volgende betekenissen: 192.168.0.1 of 192.168.1.1.

Stap 4

Ga naar het WAN-item nadat u de webinterface van de instellingen van de netwerkapparatuur hebt ingevoerd. Wijzig de parameters van dit menu zodat u toegang hebt tot internet. Zorg ervoor dat u de DHCP-functie activeert, zodat de apparaten die op het netwerk zijn aangesloten automatisch een IP-adres kunnen verkrijgen.

Stap 5

Ga nu naar het configureren van uw draadloze toegangspunt. Open het menu Draadloze instellingen. Geef een naam voor het toekomstige netwerk. Selecteer het authenticatietype Openen (geen wachtwoord). Geef bij Radiotype 802.11 b / g / n (gemengd) op. Dit omvat een breed scala aan verschillende draadloze apparaten. Als de waarde van het maximale aantal gelijktijdige sessies is ingesteld in de instellingen van de netwerkapparatuur, wis deze dan door de waarde 0 of 1000 in te stellen.

Stap 6

Sla de wifi-parameters van de router op. Start uw apparaat opnieuw op. Wacht tot het volledig is geladen en geautoriseerd op de server van de provider. Koppel de laptop los van de LAN-poort van het apparaat en maak verbinding met een draadloos toegangspunt.

Aanbevolen: