Hoe Open Access Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Open Access Te Maken?
Hoe Open Access Te Maken?

Video: Hoe Open Access Te Maken?

Video: Hoe Open Access Te Maken?
Video: Open Access Explained! 2024, Mei
Anonim

Een map is een bestandssysteemelement, een structuur voor het opslaan van bestanden en andere mappen. Openbare toegang tot een map wordt begrepen als toegang tot de inhoud door meerdere gebruikers, zowel via het netwerk als vanaf één computer.

Hoe open access te maken?
Hoe open access te maken?

Noodzakelijk

Sterke vaardigheden in het werken met besturingssystemen van de Windows-familie

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer "Delen" in het menu dat wordt geopend. U heeft deze map beschikbaar gesteld. Vervolgens zullen we de toegangsrechten van verschillende gebruikers tot deze map configureren.

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het item "Delen", klik op "Toepassen".

Stap 3

Open het tabblad "Beveiliging". Selecteer in het bovenste venster de gebruikers of groepen waarvan u de rechten wilt configureren en klik op de knop "Wijzigen". Selecteer in het geopende venster de items die naast elkaar bestaan voor deze gebruiker en sluit het venster door op de knop "Ok" te klikken. Configureer de rechten voor andere gebruikers op dezelfde manier en sluit vervolgens alle vensters door op de knop "Ok" te drukken. Als gevolg van uw acties heeft u de algemene toegang tot de map geopend en de rechten van gebruikers om ermee te werken beperkt.

Aanbevolen: