Hoe De Routeringstabel Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Routeringstabel Te Bekijken
Hoe De Routeringstabel Te Bekijken
Anonim

In sommige situaties moet u voor een gedetailleerde configuratie van de verbinding van meerdere apparaten met één router de routeparameters onafhankelijk wijzigen. Hiervoor wordt aanbevolen om de routeringstabel te configureren.

Hoe de routeringstabel te bekijken
Hoe de routeringstabel te bekijken

Het is nodig

Win Route

instructies:

Stap 1

De meeste routers zijn eenvoudig genoeg te configureren om vanaf meerdere computers en zelfs laptops toegang tot internet te krijgen. Problemen kunnen zich alleen voordoen in het stadium van het opzetten van toegang tot lokale bronnen van de provider of IPTV. Open uw webbrowser.

Stap 2

Voer het IP-adres van uw router in de adresbalk in. Vul de velden Login en Password in en klik op de knop Inloggen om toegang te krijgen tot de routerinstellingen. Open het menu met geavanceerde apparaatinstellingen.

Stap 3

Navigeer naar Routeringstabel. Wijzig nu zelf de routeringsparameters voor een of meerdere LAN-poorten van uw router.

Stap 4

Als u een vaste computer als server gebruikt, download en installeer dan het programma WinRoute. Uiteraard is dit hulpprogramma ontworpen om te werken in de Windows-besturingssysteemomgeving.

Stap 5

Voer het programma uit. Open het menu "Instellingen" en ga naar het item "Routingtabel". Open in de Engelse versie de items Configuratie en Routeringstabel. Gebruik dit programma om statische en dynamische routes aan te passen of toe te voegen (verwijderen). Merk op dat het laatste type routes moet worden geconfigureerd na elke herstart van het systeem.

Stap 6

Om een nieuwe route (statisch of dynamisch) toe te voegen, klikt u op de knop Toevoegen. Noteer in het geopende venster het IP-adres van de route en het subnetmasker. Selecteer de netwerkadapter waarvoor deze route is toegevoegd. Geef de standaardgateway weer voor computers die op deze adapter zijn aangesloten.

Stap 7

Als u een statische route moet maken, vink dan het vakje aan naast het item Statische route maken. Sla de programma-instellingen op.

Stap 8

Als je al een kant-en-klaar bin-bestand met een routeringstabel hebt, klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer "Openen met". Geef het Kladblok-programma op. Wijzig nu zelf de parameters van het geopende tekstmenu.

Aanbevolen: