Hoe Een Server Te Hosten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Server Te Hosten
Hoe Een Server Te Hosten

Video: Hoe Een Server Te Hosten

Video: Hoe Een Server Te Hosten
Video: HOE EEN GRATIS 24/7 MINECRAFT SERVER TOP 3 GRATIS HOSTING SERVER TE KRIJGEN 2024, Mei
Anonim

Aan het einde van het hoofdwerk voor het maken van de server, begint de fase van het op internet plaatsen. Hiervoor zijn er speciale services - hosters die de nodige services leveren voor de 24-uurs verbinding van de server met het netwerk.

Hoe een server te hosten
Hoe een server te hosten

instructies:

Stap 1

Registreer de domeinnaam van de server. Domeinen op het tweede niveau bestaan uit twee delen, en domeinen van het derde niveau, respectievelijk, drie delen. Alle eigenaren van domeinen op het tweede niveau hebben de mogelijkheid om domeinen op het derde niveau te maken, daarom wordt dit vaak aangeboden door gratis hosting.

Stap 2

Bepaal hoeveel schijfruimte nodig is voor het project voordat u de site naar de hostingserver verzendt. Nadat u geschikt verkeer hebt gekozen en ervoor betaald (als u van plan bent uw site op betaalde hosting te hosten), begint u de site op hosting te installeren.

Stap 3

Probeer de server op hosting te installeren met een FTP-client, bijvoorbeeld via het programma TotalCommander. FTP is een protocol voor gegevensoverdracht: hiermee kunt u gegevens overdragen, kopiëren en naar internet verzenden.

Stap 4

Installeer de TotalCommander-toepassing op uw pc en start deze om via FTP verbinding te maken met de server. Zoek de knop "Verbinden met FTP-server" in de werkbalk en klik erop. U krijgt een venster te zien waarin u op de knop "Toevoegen" moet klikken, waarna de "FTP-verbindingsinstellingen" zullen starten.

Stap 5

Geef de vereiste informatie op in de velden "Account", "Server", "Login" en "Wachtwoord". Vink het vakje "Passieve uitwisselingsmodus" aan. Klik op OK om terug te keren naar het tabblad Verbinding met FTP-server.

Stap 6

Klik op de knop "Verbinden" om verbinding te maken met de hostingserver. Het venster dat op het scherm verschijnt, bevat twee kolommen: links met de bestanden op uw computer en rechts met informatie over de hosting. Om bestanden vanaf een pc naar de server te kopiëren, sleept u ze gewoon naar de tegenoverliggende kolom.

Stap 7

Stel de server in voor hosting met behulp van een FTP-compatibele browser, zoals Internet Explorer, die een eenvoudige en intuïtieve mapinterface heeft. Daarnaast kunt u dit doen via het hosting controlepaneel.

Aanbevolen: