Hoe Een Wachtwoord Op Skype Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Skype Op Te Slaan
Hoe Een Wachtwoord Op Skype Op Te Slaan

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Skype Op Te Slaan

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Skype Op Te Slaan
Video: СТРАШНАЯ УЧИТЕЛЬНИЦА 3D В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Scary teacher 3d ПРАНКИ над УЧИЛКОЙ! 2024, Mei
Anonim

De Skype-app heeft, net als veel andere programma's waarbij de gebruiker moet inloggen, een wachtwoordbeheerder. Om uw wachtwoord in Skype op te slaan, moet u de juiste instellingen configureren.

Hoe een wachtwoord op Skype op te slaan
Hoe een wachtwoord op Skype op te slaan

instructies:

Stap 1

Het programma zelf kan worden gedownload van de officiële website van de softwareleverancier op https://www.skype.com. Bezoek de pagina, selecteer de sectie "Skype downloaden" en specificeer in het submenu uw besturingssysteem en het type apparatuur dat u gebruikt - een computer (er zijn ook versies voor de telefoon en voor de tv).

Stap 2

Wanneer de pagina wordt vernieuwd, klikt u op de blauwe knop Skype downloaden. U wordt naar een nieuwe pagina geleid, waar automatisch een extra venster wordt geopend waarin u wordt gevraagd het installatiebestand op uw computer op te slaan. Geef een map op om op te slaan, bijvoorbeeld een bureaublad, en klik op de knop "Opslaan".

Stap 3

Wacht tot het bestand klaar is met downloaden en navigeer naar de map waar je het bestand zojuist hebt opgeslagen. Dubbelklik met de linkermuisknop op het pictogram SkypeSetup.exe. De "Installatiewizard" wordt gestart. Selecteer de interfacetaal in het venster en accepteer de gebruiksvoorwaarden van het Skype-programma.

Stap 4

Volg de instructies van de "Installatiewizard" en wacht tot de applicatie op uw computer is geïnstalleerd. Het installatieproces kan enkele minuten duren. Daarna wordt automatisch een welkomstvenster geopend, waar u uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren of u als nieuwe gebruiker in het systeem moet registreren.

Stap 5

Neem de tijd om op de knop "Aanmelden bij Skype" te klikken. Om het wachtwoord in het programma op te slaan, markeert u het vak "Automatische autorisatie wanneer Skype start" met een markering. Met deze instellingen hoef je niet elke keer je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. U kunt uw wachtwoord natuurlijk niet alleen bij de installatie van het programma in het welkomstvenster opslaan, maar ook op elk ander moment.

Stap 6

Als u uw wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de officiële Skype-website en selecteert u het gedeelte "Ondersteuning". Klik in het contextmenu op het item "Account en persoonlijke gegevens". Selecteer op de bijgewerkte pagina het gedeelte "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" en lees de instructies die geschikt zijn voor uw geval.

Aanbevolen: