Hoe Speel Je Bioshock 2

Hoe Speel Je Bioshock 2
Hoe Speel Je Bioshock 2

Video: Hoe Speel Je Bioshock 2

Video: Hoe Speel Je Bioshock 2
Video: Про что был BioShock 2 2024, Mei
Anonim

Het Bioshock-spel heeft geen analoog onder computerspellen. De unieke verhaallijn en ongelooflijk interessante en uitdagende gameplay werden de basis van het wilde succes dat leidde tot de creatie van de tweede game in de serie - Bioshock 2.

Hoe speel je Bioshock 2
Hoe speel je Bioshock 2

De actie van de game Bioshock 2 speelt zich weer af in de onderwaterstad Rapture, die gamers die het eerste deel hebben gepasseerd nauwelijks zullen herkennen. Van een bloeiende, zich ontwikkelende plek is deze stad geëvolueerd naar een geleidelijk vervallen wereld, waar een constante strijd wordt gevoerd om de overgebleven Adam.

Het lijkt erop dat zeer binnenkort het moment zal komen dat de laatste reserves van Adam opraken, en de bewoners geleidelijk beginnen te wennen aan het leven zonder deze substantie, maar er verschijnt een nieuwe Zuster. En in tegenstelling tot de vorige prototypes, kan het niet "klein" worden genoemd.

De Big Sister lijkt weinig op de Little Sisters, met behulp waarvan Adam de bevolking van de stad van voedsel voorziet. Big Sis is qua grootte vergelijkbaar met Big Daddy, maar veel moeilijker te vernietigen. Beschermd door zware bepantsering en uitgerust met een lange naald veegt hij alles op zijn pad weg.

Niemand is nu al verrast door het feit dat het de Big Sister is die de hele stad bestuurt.

Je held zal niet alleen de Big Sister moeten ontmoeten, maar ook proberen dit volgende kwaad te vernietigen. Om dit te doen, moet je als Big Daddy spelen.

Natuurlijk beperkt het spel van Bioshock 2 zich niet tot de confrontatie van deze twee krachten. Het duurt lang voordat je de Big Sister tegenkomt. Totdat het komt, kun je door de stad dwalen, redden, of vice versa - vernietig de Little Sisters en bereid je voor op een grootse botsing met je belangrijkste vijand.

Aanbevolen: