Het Servicemenu Vinden

Inhoudsopgave:

Het Servicemenu Vinden
Het Servicemenu Vinden

Video: Het Servicemenu Vinden

Video: Het Servicemenu Vinden
Video: Hoe de servicemodus van de LG 32LD420 tv te openen. 2024, Mei
Anonim

De menubalk is in veel toepassingen aanwezig. Het bevat vaak een Service-item. Met zijn hulp kan de gebruiker handige parameters instellen om met het programma te werken, het uiterlijk aanpassen. In de meeste gevallen is de menubalk direct zichtbaar, maar het komt ook voor dat deze verborgen is.

Het servicemenu vinden
Het servicemenu vinden

instructies:

Stap 1

In standaardmappen die op de computer zijn opgeslagen, verdwijnt de menubalk met het beschikbare item "Service" niet. U kunt de adresbalk in- of uitschakelen, de gebruikelijke knoppen om met een map te werken, maar de menubalk zelf blijft op zijn plaats - bovenaan het venster.

Stap 2

In browsers kan de menubalk verborgen zijn, daarom is het soms niet mogelijk om het menu "Service" de eerste keer te vinden. Om het paneel weer te geven met de items "Bestand", "Bewerken", "Service" (soms wordt het ook "Tools" genoemd), moet u verschillende acties uitvoeren.

Stap 3

Start de browser op de gebruikelijke manier en verplaats de cursor naar de bovenkant van het venster. Klik met de rechtermuisknop op het paneel en plaats een markering in het contextmenu tegenover het item "Menupaneel" door erop te klikken met de linkermuisknop. Wanneer de menubalk wordt weergegeven, ziet u het item "Service" erop.

Stap 4

Als u het paneel niet kunt vinden en de browser alleen de webpagina van uw keuze weergeeft, schakelt u de modus Volledig scherm uit. Dit kan op verschillende manieren. In de modus Volledig scherm is het paneel buiten het scherm verborgen - verplaats de cursor naar de bovenrand van het scherm en wacht tot deze naar beneden schuift.

Stap 5

Klik daarna met de rechtermuisknop op het paneel en selecteer de opdracht "Volledig scherm afsluiten" in het contextmenu. Als deze opdracht niet beschikbaar is, drukt u op de F11-toets of de sneltoets alt="Image" en Enter. Wanneer het paneel zichtbaar is, volgt u de stappen die in de derde stap zijn beschreven.

Stap 6

In bepaalde programma's wordt het menu opgeroepen met een speciale toets. Meestal is dit de Esc-toets. Klik erop om toegang te krijgen tot geavanceerde functies en instellingen van het programma.

Stap 7

In de meeste toepassingen die een menu hebben, zoekt u op een vergelijkbare manier naar het item "Service", aangezien de interface van verschillende programma's vergelijkbaar is, zodat de gebruiker niet opnieuw hoeft te trainen om met elk nieuw programma te werken.

Aanbevolen: