Hoe Het Servicemenu Van De Monitor Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Servicemenu Van De Monitor Te Openen
Hoe Het Servicemenu Van De Monitor Te Openen

Video: Hoe Het Servicemenu Van De Monitor Te Openen

Video: Hoe Het Servicemenu Van De Monitor Te Openen
Video: Fujitsu Siemens B24W-5 LCD monitor teardown u0026 calibration 2024, April
Anonim

Met het servicemenu kunt u verschillende monitorinstellingen beheren. Om het in te voeren, moet u speciale commando's / combinaties van knoppen kennen, en voor elk monitormodel kan dit zijn eigen commando zijn.

Hoe het servicemenu van de monitor te openen
Hoe het servicemenu van de monitor te openen

instructies:

Stap 1

Gebruik de volgende opdrachten om het servicemenu van Iiyama-monitoren te openen. Houd voor model 418 de "-"-knop ingedrukt bij het inschakelen, het scherm geeft een vraag weer, maak een bevestigende keuze, er verschijnt een menu met aanvullende instellingen.

Stap 2

Voor modellen 410, 454 houdt u de "Menu"-knop ingedrukt bij het inschakelen, schakelt u de monitor uit en schakelt u deze weer in door "-" ingedrukt te houden. Voor modellen 512, 451 en 454, druk in het hoofdmenu op de functie Functie, selecteer daar het item Taal, selecteer de interfacetalen in volgorde in deze volgorde: Svenska, Engels en Nederladns, dan weer Svenska en Engels. U krijgt toegang tot het servicemenu van de monitor.

Stap 3

Voer de volgende opdrachten uit om toegang te krijgen tot extra menu-items voor LG-monitoren. Voor modellen 1810, 776, 291, 575, 77, 995, 775 houdt u de menuknop ingedrukt terwijl u het apparaat inschakelt. Houd voor de 770F de linker- en aan/uit-knop ingedrukt terwijl de monitor is ingeschakeld.

Stap 4

Houd bij andere 770-modellen de pijl-omlaag ingedrukt terwijl u de camera inschakelt. Houd voor 575 de Set- en Osd-knoppen ingedrukt bij het opstarten, ga naar het menu, selecteer Demagnetiseren, activeer het. Houd op de modellen 790, 990, 773 de Select-toets ingedrukt terwijl u de monitor inschakelt om het servicemenu te openen.

Stap 5

Gebruik de volgende richtlijnen voor Nec-merkmonitoren. Voor XE-, XP-, XV-, FE-modellen selecteert u Weergavemodus in het menu en drukt u op Doorgaan en opnieuw instellen. Houd voor de 1700 de Menu- en DVI / D-Sub-toetsen ingedrukt terwijl u de monitor inschakelt.

Stap 6

Houd voor Model 1880 de Select / 1-2-toets ingedrukt terwijl u de monitor inschakelt. Het servicemenu bestaat uit 9 elementen, ze voegen geavanceerde instellingen toe aan het gebruikelijke menu, en de aanpassingen gaan vergezeld van een digitale indicatie. Houd bij de 2090 de knop Input ingedrukt terwijl u de monitor inschakelt. Het servicemenu bevat een groot aantal extra instellingen, bijvoorbeeld de uitschakeltimer.

Aanbevolen: