Video Inschakelen Op Skype Enable

Inhoudsopgave:

Video Inschakelen Op Skype Enable
Video Inschakelen Op Skype Enable

Video: Video Inschakelen Op Skype Enable

Video: Video Inschakelen Op Skype Enable
Video: Как УБРАТЬ РЕКЛАМУ в Скайпе (Skype) 2024, April
Anonim

Om video in Skype in te schakelen, moet u eerst de webcam-instellingen configureren, zowel op stuurprogrammaniveau als in het programma zelf. Om dit te doen, moet u de stuurprogramma's voor de camera installeren, het configuratiehulpprogramma voor de weergegeven afbeelding uitvoeren en de juiste instellingen maken.

Video inschakelen op Skype enable
Video inschakelen op Skype enable

Het is nodig

  • -Webcam;
  • - stuurprogramma's voor de webcam.

instructies:

Stap 1

Sluit uw webcam aan op een USB-poort op uw computer. Om het stuurprogramma te installeren, plaatst u de schijf die bij het apparaat hoort. Als de installatieschijf ontbreekt, gaat u naar de website van de camerafabrikant en downloadt u het stuurprogramma voor uw model uit de bijbehorende downloadsectie.

Stap 2

Voer het hulpprogramma voor het installeren van het stuurprogramma uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Nadat de bestanden zijn uitgepakt, sluit u het apparaat opnieuw aan en opent u het programma dat met het stuurprogramma is geïnstalleerd.

Stap 3

Pas de beeldparameters aan met behulp van verschillende menu-items. Wijzig de instellingen voor helderheid, contrast, witbalans en verlichting. Extra parameters kunnen worden opgegeven in het configuratieprogramma. De functionaliteit van het programma is afhankelijk van de softwareversie en het gebruikte webcammodel.

Stap 4

Nadat u alle instellingen heeft gemaakt, start u Skype en logt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord in op het systeem. Ga naar Extra - Opties - Video-instellingen. Vink het vakje aan naast "Skype-video inschakelen" om de mogelijkheid in te schakelen om het beeld vanaf de camera uit te zenden. Voer in het veld "Camera selecteren" de naam van het aangesloten apparaat in.

Stap 5

Wanneer u een Skype-abonnee op het scherm belt, klikt u op de knop "Videobellen inschakelen" zodat de andere persoon u kan zien. Om video-overdracht automatisch in te schakelen wanneer u een gesprek start, selecteert u het selectievakje naast "Automatisch video-uitzending starten" in het Skype-instellingenmenu.

Stap 6

Als de videocommunicatie na het maken van alle instellingen nog steeds niet werkt, controleer dan de instellingen van het stuurprogramma. Probeer uw computer opnieuw op te starten en Skype opnieuw te starten. Probeer anders Skype opnieuw te installeren.

Aanbevolen: