Subs Inschakelen Enable

Inhoudsopgave:

Subs Inschakelen Enable
Subs Inschakelen Enable

Video: Subs Inschakelen Enable

Video: Subs Inschakelen Enable
Video: Sound and Audio device enabling and disabling 2024, Mei
Anonim

De ondertitelfunctie is beschikbaar in elke moderne Windows-videospeler. Het kijken van films en series met ondertiteling is erg handig voor video's zonder stemacteren in het Russisch, maar ook voor het leren van andere vreemde talen.

Subs inschakelen enable
Subs inschakelen enable

Noodzakelijk

Windows Media Speler

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat er een codec-programma op uw computer is geïnstalleerd om verschillende mediabestanden af te spelen. Als dat niet het geval is, downloadt u de DivX-software of het K-Lite Codec Pack naar uw computer en installeert u ondersteuning voor zoveel mogelijk video- en audiobestanden.

Stap 2

Open je video met Windows Media Player. Kies in het menu om ondertitels te downloaden als ze zich in een andere map dan de film bevinden. Gebruik het menu "Afspelen" (in Engelse versie), zoek het item "Ondertitels" (Ondertitels) en vink het aan, waarna de ondertitels automatisch in het onderste afspeelvenster moeten verschijnen. U kunt hun positie op het scherm ook aanpassen met behulp van de afspeelconfiguratie.

Stap 3

Als deze knop niet is gemarkeerd in het menu, zorg er dan voor dat uw bestand met uw ondertitels niet is beschadigd of te weinig is gedownload. Probeer de video ook te openen met de Media Player Calssic die bij het K-lIte Codec Pack wordt geleverd of met de DivX Player.

Stap 4

Zoek ook uit of dit te maken heeft met de instellingen van uw videokaart, aangezien bij een bepaalde DirectX-configuratie het laden van ondertitels in de video niet beschikbaar is, maar dit gebeurt uiterst zelden als de gebruiker de instellingen van dit hulpprogramma handmatig heeft gewijzigd.

Stap 5

Als u de ondertitels voor de video niet kunt openen, hoeft u deze niet opnieuw te downloaden, download het ondertitelbestand afzonderlijk. Veel forums, bijvoorbeeld Konopoisk of Rutrecker, staan vol met links naar de bestanden die je nodig hebt, veel van hen bevatten zelfs betere vertalingen dan wat er gebeurt met stemacteren.

Stap 6

Koppel de gedownloade ondertitels aan de video, het is het beste om ze daarna in één map te plaatsen en het afspelen ervan in te schakelen met behulp van de speler. Merk ook op dat er video's zijn met titels die in het opnamebestand zijn geïntegreerd.

Aanbevolen: