Muziek Inschakelen Op Skype

Inhoudsopgave:

Muziek Inschakelen Op Skype
Muziek Inschakelen Op Skype

Video: Muziek Inschakelen Op Skype

Video: Muziek Inschakelen Op Skype
Video: How to play Sound Through Skype 2024, Mei
Anonim

Skype is een programma dat tegenwoordig erg populair is bij pc- en internetgebruikers. Met zijn hulp kunnen gebruikers vrijelijk met elkaar communiceren. Het maakt het mogelijk om videocommunicatie te organiseren, zelfs te bellen naar mobiele of vaste telefoons. U kunt niet alleen de door de webcam ontvangen afbeelding naar de gesprekspartner verzenden, maar zelfs muziek inschakelen.

Muziek inschakelen op Skype
Muziek inschakelen op Skype

instructies:

Stap 1

Controleer je internetverbinding. Als u Skype niet op uw computer heeft, download het dan gratis en installeer het. Start het Skype-programma op uw computer (registreer u hiervoor). Het wordt aanbevolen om het wachtwoord en de login op te schrijven en niet te vertrouwen op uw eigen geheugen.

Stap 2

Start Virtual Audio Cable om muziek af te spelen. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft zeer flexibele instellingen. Vergeet niet dat het nog steeds wordt betaald.

Stap 3

Gebruik Skype Audio Player om naar muziek te luisteren. Installeer hiervoor NET. Framework op uw computer. Maak een chatverbinding met de gesprekspartner en start vervolgens de Skype Audio Player. Uiterlijk ziet het eruit als een heel gewone speler, waar je een nummer kunt aanzetten, terugspoelen, stoppen (pauzeren) of een ander nummer selecteren. Pas het geluidsvolume aan in het bijbehorende venster met behulp van de twee schuifregelaars.

Stap 4

Gebruik een functie zoals Muziek delen om muziek af te spelen op Skype, die wordt ondersteund door Pretty May Call Recorder voor Skype. Het wordt ook betaald.

Stap 5

Als alternatief, om muzieknummers in Skype op te nemen, start u het Pamela for Skype-programma (dit hulpprogramma is gratis). Download eerst het programma en bevestig tijdens de installatie dat het door andere programma's kan worden gebruikt. Uitvoeren en ga naar het gedeelte "Menu". Selecteer in deze sectie het veld "Tools" en vervolgens "Toon de speler van emoties". Daar kunt u de audiobestanden bekijken die al beschikbaar zijn om te luisteren, evenals uw eigen audiobestanden toevoegen. Dubbelklik na het starten van Skype op een bepaald audiobestand om het af te spelen.

Aanbevolen: