Hoe Een Mailbox Op Yandex Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mailbox Op Yandex Te Herstellen
Hoe Een Mailbox Op Yandex Te Herstellen

Video: Hoe Een Mailbox Op Yandex Te Herstellen

Video: Hoe Een Mailbox Op Yandex Te Herstellen
Video: Как создать резервную копию Yandex Mail Account Guide для сохранения сообщений Yandex.Mail 2024, Mei
Anonim

Gebruikers hebben een vrij brede selectie van e-maildiensten: Google, Mail, Yahoo, Yandex, Rambler. Het principe van werken met correspondentie is overal hetzelfde. Zorg er bij het instellen van e-mail in Yandex, zoals in elk ander systeem, van tevoren voor dat de mailbox kan worden hersteld als dat nodig is.

Hoe een mailbox op Yandex te herstellen
Hoe een mailbox op Yandex te herstellen

instructies:

Stap 1

Het registreren van een Yandex-account bestaat uit twee stappen. Bedenk in de eerste fase een login voor jezelf, probeer er een te kiezen die lang in je geheugen zal blijven. Als het wachtwoord voor de mail nog kan worden hersteld, ontstaan er in de meeste gevallen problemen met het inloggen. Onthoud dit.

Stap 2

In de tweede stap wordt u gevraagd een beveiligingsvraag te selecteren, het adres van een alternatieve mailbox op te geven en een mobiel telefoonnummer in te voeren. Laat de aangegeven velden niet onbeheerd achter, ze zijn nodig om uw wachtwoord te herstellen. Bepaal welke methode het beste bij je past, of vul alle velden in, zodat je in de toekomst meer kansen hebt.

Stap 3

Als u ervoor kiest om een telefoonnummer op te geven, moet u dit bevestigen. U ontvangt een bericht met een code. Voer het in op de bijbehorende pagina, het wordt gekoppeld aan uw Yandex-account. Als u in de toekomst uw telefoonnummer wijzigt, opent u uw paspoort met persoonlijke gegevens en voert u een nieuw nummer in. Hetzelfde geldt voor het adres van de alternatieve mailbox.

Stap 4

Als het nodig is om e-mail te herstellen, gaat u naar de Yandex-service op https://mail.yandex.ru en klikt u op de link "Wachtwoord onthouden" aan de linkerkant van het tabblad. Voer op de pagina voor het herstellen van de toegang uw e-mailadres in het lege veld in, voer de verificatiecode in en klik op de knop "Volgende".

Stap 5

Op de volgende pagina krijgt u manieren aangeboden om uw wachtwoord te herstellen: door uw beveiligingsvraag te beantwoorden, door een bericht naar uw telefoonnummer te sturen of door uw wachtwoord naar de tweede door u opgegeven mailbox te sturen. Markeer de gewenste optie met een markering en klik op de knop "Volgende". Volg de instructies die verschijnen.

Stap 6

In het geval dat u het wachtwoord weet, maar de login bent vergeten, is het veel moeilijker om de toegang te herstellen. Neem contact op met iemand die u kent die mogelijk e-mails van u heeft ontvangen, zij hebben mogelijk uw e-mailadres. Of schrijf naar de ondersteuningsdienst. Als u de vragenlijst tijdens de registratie gedetailleerd heeft ingevuld, kunnen Yandex-medewerkers uw login waarschijnlijk in het systeem vinden.

Aanbevolen: