Hoe Een Mailbox Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mailbox Te Openen
Hoe Een Mailbox Te Openen

Video: Hoe Een Mailbox Te Openen

Video: Hoe Een Mailbox Te Openen
Video: iPhone 7: How To Add Multiple Email Accounts 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk voor te stellen dat een internetgebruiker geen eigen mailbox heeft. Met behulp van e-mail kunt u vriendelijke of zakelijke correspondentie voeren, verschillende bestanden uitwisselen. Een e-mailadres is vereist om te registreren op websites. Veel sites bieden postdiensten aan en de registratiemethoden lijken erg op elkaar.

Hoe een mailbox te openen
Hoe een mailbox te openen

Het is nodig

computer of mobiele telefoon met internettoegang

instructies:

Stap 1

Typ in de adresbalk van uw browser het adres van de site waar u uw mailbox gaat aanmaken. Druk op Enter en ga naar de site. Zoek op de pagina het opschrift "Registreer in e-mail" of "Registreer een nieuw account" en klik erop.

Stap 2

Vul de benodigde gegevens in op de pagina met het aanmeldformulier. Vul je voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats en geslacht in. Verzin een naam voor uw mailbox - login, die moet bestaan uit Latijnse letters en/of cijfers. De hoofdletters in de login doen er niet toe (petr en Petr zijn één en hetzelfde). Spaties zijn niet toegestaan in de login, u kunt een punt en een koppelteken gebruiken, die equivalent zijn (petr.ivanov is hetzelfde als petr-ivanov).

Stap 3

Maak een wachtwoord aan om in te loggen op uw mailbox. Gebruik Latijnse letters, cijfers en symbolen in kleine letters en hoofdletters om een wachtwoord te maken. Hoe complexer deze combinatie, hoe beter uw mailbox beveiligd is. Voer het wachtwoord opnieuw in op het registratieformulier zodat het systeem de juistheid van het wachtwoord kan controleren.

Stap 4

Vul je mobiele telefoonnummer in. Na registratie wordt een sms-bericht van het systeem met een speciale code naar uw telefoon verzonden om uw registratie per e-mail te bevestigen. Als u geen mobiele telefoon heeft of deze niet wilt verstrekken, selecteert u de "geheime vraag" om uw wachtwoord te herstellen.

Stap 5

Als je wilt, bedenk dan zelf een geheime vraag. Typ het antwoord op de vraag in het formulier. Als je al een e-mailadres hebt, vul het dan in op de regel "extra e-mailadres". Als u uw wachtwoord verliest, wordt dit adres gebruikt voor herstel.

Stap 6

Lees de gebruikersovereenkomst. Klik op de knop "Registreren". Als je eerder een mobiel telefoonnummer hebt opgegeven, voer dan de code in die je per sms hebt ontvangen. Als u geen mobiele telefoon heeft, voert u de verificatiecode van de pagina in. Controleer de juistheid van alle ingevoerde gegevens en klik nogmaals op "Registreren". Hiermee is de registratie voltooid en wordt u naar de pagina van uw nieuwe mailbox geleid.

Aanbevolen: