Hoe De Taille Te Verkleinen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe De Taille Te Verkleinen In Photoshop
Hoe De Taille Te Verkleinen In Photoshop

Video: Hoe De Taille Te Verkleinen In Photoshop

Video: Hoe De Taille Te Verkleinen In Photoshop
Video: Resize Images without Losing Quality with Photoshop Smart Objects 2024, Mei
Anonim

Om het perfecte figuur op de foto te krijgen, hoef je jezelf niet uit te putten met diëten of sporten in sportscholen! Het volstaat om een paar handelingen in het Adobe Photoshop-programma uit te voeren. En als je alles zorgvuldig doet, zullen zelfs de meest bekwame vakmensen je kleine bedrog niet kunnen detecteren.

Hoe de taille te verkleinen in Photoshop
Hoe de taille te verkleinen in Photoshop

Het is nodig

Adobe Photoshop-programma. Dit artikel gebruikt versie CS3

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u er rekening mee houden dat als u niet zo goed thuis bent in Adobe Photoshop, u met succes slechts kleine wijzigingen kunt aanbrengen in het uiterlijk van een persoon op een foto zonder het realisme te verliezen. Wanneer je het programma voor het eerst leert kennen, hoef je niet meteen te proberen om van een dik persoon een perfect slank of dun persoon te maken. Begin met minimale lichaamsaanpassingen.

Stap 2

Open de foto die u wilt bewerken. Om je taille te verkleinen, heb je een Liquify-filter nodig. Je kunt het vinden in het menu "Filter" of het oproepen met een combinatie van "sneltoetsen" - Shift + Ctrl + X.

Stap 3

In het geopende venster ziet u links een lijst met tools en rechts de schuifregelaars voor instellingen. Om de taille te verkleinen heb je alleen Warp (sneltoets W) en Wrinkle (sneltoets S) nodig.

Stap 4

Met behulp van het gereedschap "Warp" kunt u de vorm van een object geleidelijk veranderen, waarbij u de selectie soepel in de gewenste richting verplaatst, zonder de integriteit van de afbeelding te schenden. Je moet het op dezelfde manier gebruiken als met een penseel: kies een diameter en begin met "schilderen".

Stap 5

De tool Wrinkle heeft als optie ook een penseeldiameter, maar werkt anders. Binnen het gebied dat door het penseel wordt bedekt, trekt dit gereedschap het beeld naar het midden langs de hele cirkel, alsof het wegwaait.

Stap 6

Eerst moet u met behulp van de Warp-tool de gewenste vormomtrek maken, de taille omlijnen. Kies een geschikte borsteldiameter en trek geleidelijk de taille van de randen van het silhouet naar het midden.

Stap 7

U hebt het hulpmiddel Rimpel nodig om de plooien van uw kleding rond de taille realistischer te maken nadat u ze hebt vervormd.

Stap 8

U kunt misschien rondkomen met slechts een van de hulpmiddelen bij het bewerken van een foto. Experimenteer met de grootte en instellingen van het penseel voor het beste resultaat.

Stap 9

Vergeet de eigenaardigheden van de menselijke anatomie niet. Maak je taille niet te strak of creëer onnatuurlijk scherpe of holle hoeken in je silhouet.

Stap 10

Het gebruik van de gereedschappen van het plastic filter vervormt onvermijdelijk de omringende ruimte. Vervorming kan worden verminderd door een deel van de afbeelding te bevriezen met het juiste gereedschap. Nadat u het filter hebt toegepast, kunt u ook afzonderlijk het realisme van de achtergrond achter de persoon herstellen.

Aanbevolen: