Hoe Verwijderde Word-document Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Word-document Te Herstellen
Hoe Verwijderde Word-document Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Word-document Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Word-document Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Het is nogal frustrerend om een tekstdocument, waarin u veel tijd en moeite heeft gestoken, kwijt te raken. Stroompieken, softwareproblemen of menselijke fouten kunnen allemaal tot dit resultaat leiden. Hoe kunt u een document herstellen?

Hoe verwijderde Word-document te herstellen
Hoe verwijderde Word-document te herstellen

instructies:

Stap 1

Zoek back-upbestanden die Word mogelijk heeft gemaakt. Klik op de Start-knop op uw bureaublad en selecteer vervolgens Zoeken. Typ *. WBK in het zoekvak, druk op Enter en bekijk de resultaten van de gevonden bestanden.

Stap 2

Gebruik de functie voor automatisch opslaan in Word. Open het menu Bestand en selecteer de optie Openen. Zoek het bestand dat u wilt herstellen in de map die verschijnt, en als het u lukt, klikt u op de knop "Openen en herstellen".

Stap 3

Probeer te zoeken naar bestanden die mogelijk op uw harde schijf zijn achtergebleven tijdens automatisch opslaan op een andere locatie of in een ander formaat. Klik op de Start-knop op uw bureaublad en selecteer Zoeken. Voer *. ASD in de zoekbalk in, druk op Enter en blader door de lijst met gevonden resultaten.

Stap 4

Zoek bestanden die mogelijk tijdelijk zijn opgeslagen. Gebruik het menu "Start" en de functie "Zoeken" om documenten met het masker *. TMP te zoeken. Dit is de tijdelijke bestandsindeling die kan worden geopend met een geschikt teksteditorprogramma.

Stap 5

Ga naar de "Prullenbak" en kijk of er bestanden zijn die door het systeem kunnen worden verwijderd. Klik hiervoor op het pictogram "Prullenbak" op het bureaublad. Selecteer Pictogrammen weergeven en rangschikken. Selecteer de optie Op datum om snel alle bestanden te vinden die hier in de komende dagen zijn geplaatst.

Aanbevolen: