Hoe Je Video's Minder Laat Wegen

Inhoudsopgave:

Hoe Je Video's Minder Laat Wegen
Hoe Je Video's Minder Laat Wegen

Video: Hoe Je Video's Minder Laat Wegen

Video: Hoe Je Video's Minder Laat Wegen
Video: 7 ways to make your videos look MORE CINEMATIC 2024, Mei
Anonim

Zoals elk mediabestand kan een video verschillende formaten hebben, afhankelijk van de kwaliteit, duur en enkele andere parameters. Er zijn verschillende manieren om je video minder te laten wegen.

Hoe je video's minder laat wegen
Hoe je video's minder laat wegen

instructies:

Stap 1

Om te beginnen, download en installeer speciale software die in staat is om video te converteren, het formaat van afbeeldingen en bitrate te wijzigen. Bijvoorbeeld het gratis Any Video Converter-programma, dat kan worden gedownload van de officiële website via de link: https://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/. Installeer dit programma op uw computer en voer het uit

Stap 2

Selecteer de video waarvan u de grootte wilt verkleinen. U kunt een video uploaden naar Any Video Converter met behulp van de knop "Video toevoegen" in de linkerbovenhoek van het programmavenster. Nadat u op deze knop hebt geklikt, wordt het Verkenner-venster geopend, waarin u het pad naar de video moet specificeren. Om ervoor te zorgen dat de video minder weegt, moet deze worden geconverteerd naar een ander formaat. Zoek uit in welk formaat de bronvideo is gecodeerd (u kunt dit doen door rechtstreeks in het programma naar de eigenschappen van de video te kijken), en selecteer vervolgens het uiteindelijke formaat voor uw video. Het programma stelt verschillende instellingen voor het uiteindelijke videoformaat in, bijvoorbeeld door op één knop te drukken, kunt u een formaat voor internet selecteren, een normaal videoformaat voor weergave op een computer of mediaspeler, of een formaat dat opname op een dvd veronderstelt schijf. Nadat u het formaat hebt geselecteerd, klikt u op "Coderen", nadat u eerder de map hebt ingesteld waarin het geconverteerde bestand wordt opgeslagen.

Stap 3

Om het "gewicht" van het videobestand te verminderen, is het niet nodig om het te converteren. Het formaat kan worden gelaten zoals het was door de video-opties in de programma-instellingen in de rechterbenedenhoek in te stellen, de resolutie, bitrate en framerate naar beneden te wijzigen. Hetzelfde kan worden gedaan met de audiotrack van de clip. Selecteer daarna op dezelfde manier de map die u wilt opslaan en klik op "Coderen". Het originele bestand heeft een kleinere beeldgrootte en videokwaliteit, terwijl het nog steeds zichtbaar is op zwakkere apparaten met een kleiner schermformaat.

Aanbevolen: