JavaScript Inschakelen

Inhoudsopgave:

JavaScript Inschakelen
JavaScript Inschakelen

Video: JavaScript Inschakelen

Video: JavaScript Inschakelen
Video: Как включить JavaScript 2024, Mei
Anonim

JavaScript-scripts worden uitgevoerd in de browser van de websitebezoeker die de html-pagina heeft geladen. Aangezien dit rechtstreeks op de computer van de gebruiker gebeurt, vormt dit een potentiële bedreiging voor zijn veiligheid. Als gevolg hiervan hebben alle browsers instellingen waarmee u de uitvoering van JavaScript-scripts kunt uitschakelen. De actieve elementen van sommige pagina's zijn echter zo gebouwd dat ze zonder deze scripts niet correct kunnen functioneren.

JavaScript inschakelen
JavaScript inschakelen

instructies:

Stap 1

Om JavaScript-uitvoering in de Opera-browser in te schakelen, opent u het menu en gaat u naar de sectie "Instellingen" en vervolgens naar de subsectie "Snelle instellingen". Het is niet moeilijk om het gewenste item erin te vinden - het is zo gemarkeerd, "Enable JavaScript". Er is een andere manier - klik in dezelfde sectie "Instellingen" op het item "Algemene instellingen" of druk gewoon op de sneltoetscombinatie ctrl + f12. Klik in het instellingenvenster op het tabblad "Geavanceerd", ga vervolgens naar het gedeelte "Inhoud" en vink het vakje naast "JavaScript inschakelen" aan.

Stap 2

Om dezelfde instelling in de Mozilla FireFox-browser te activeren, klikt u op de sectie "Extra" in het menu en activeert u de regel "Instellingen". Klik in het geopende venster op het tabblad 'Inhoud' en vink het vakje naast 'JavaScript gebruiken' aan.

Stap 3

Klik in Internet Explorer in het gedeelte "Extra" van het menu op de regel "Internetopties". Er wordt een venster geopend waarin u op het tabblad "Beveiliging" moet klikken en vervolgens op de knop "Aangepast". Zoek in het venster "Beveiligingsinstellingen" naar de sectie "Scripts", die de subsectie "Actieve scripts" bevat - vink het item "Inschakelen" aan.

Stap 4

Ga in de Google Chrome-browser naar het menu en activeer het item "Opties". Chrome opent een nieuwe pagina waar u op de link 'Geavanceerd' moet klikken. Klik in het gedeelte 'Persoonlijke informatie' op de knop 'Instellingen voor inhoud' en vink op de volgende pagina die door de browser wordt geopend het vakje aan naast 'Alle sites toestaan JavaScript te gebruiken (aanbevolen)'.

Stap 5

Als u Apple Safari gebruikt, moet u het gedeelte "Bewerken" uitvouwen en op de regel "Voorkeuren" klikken. Klik in het geopende venster op het tabblad "Beveiliging" en vink in het gedeelte "Webinhoud" het vakje "JavaScript inschakelen" aan.

Aanbevolen: