Lenovo V580c-laptop - Belangrijkste Kenmerken

Lenovo V580c-laptop - Belangrijkste Kenmerken
Lenovo V580c-laptop - Belangrijkste Kenmerken

Video: Lenovo V580c-laptop - Belangrijkste Kenmerken

Video: Lenovo V580c-laptop - Belangrijkste Kenmerken
Video: Обзор ноутбука Lenovo V580C 2024, Mei
Anonim

Als u op zoek bent naar een laptop van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, dan moet u opletten voor de Lenovo v580c laptop. Voor een budgetlaptop is hij uitgerust met een vrij grote set aan tools.

Lenovo v580c
Lenovo v580c

Lenovo v580c-software is gebaseerd op een gelicentieerde versie van Windows 8. Als je de laptop niet laadt met games, gaat de batterij tot vier uur mee zonder netstroom. Ook heb je een webcam, wifi, bluetooth en zelfs een vingerafdrukscanner tot je beschikking.

Lenovo v580c - specificaties en functies

Intel-processor heeft goede functionaliteit. Het scherm is 15,6 inch met een resolutie van 1366x768 pixels. Het display zelf heeft een matte uitstraling, waardoor het veel handiger is om er aan te werken dan op een glanzend, verblindingsvrij en reflecterend scherm.

De webcam doet zijn werk goed. Beeldhelderheid - HD720p. U wordt voorzien van comfortabele communicatie.

Processor dual-core Intel Pentium 2020M met een frequentie van 2,4 GHz. Hij voert de belangrijkste dagelijkse taken met een knal uit, maar moderne videogames draaien op minimale instellingen. De graphics zijn goed, met een Intel HD grafische kaart en een discrete nVidia GeForce GT 740M met 2GB gereserveerd geheugen.

RAM Lenovo v580c vier gigabyte en het volume van de harde schijf - één terabyte. Over het algemeen is er voldoende geheugen voor normaal laptopgebruik.

Tijdens het werken warmt de Lenovo v580c laptop niet veel op en maakt praktisch geen geluid. Het uiterlijk van de laptop is onopvallend, maar over het algemeen is het prettig om naar te kijken.

Lenovo v580c - uiterlijk beoordelingen

Het deksel is bedekt met een materiaal dat lijkt op geborsteld aluminium, maar de rest wordt gedomineerd door glans. Het glanzende oppervlak is zeer gemakkelijk vervuild en laat vingerafdrukken, krassen, enz. achter, dus om de laptop netjes te houden, moet u deze regelmatig afvegen met een servet.

De Lenovo v580c-laptop is efficiënt en stevig gemonteerd, maar het deksel zelf heeft de neiging om te buigen bij kleine ladingen. Het gewicht van het apparaat bereikt bijna drie kilogram, wat niet erg handig is bij het transporteren. Maar zo'n model kan een uitstekend alternatief zijn voor een thuiscomputer. Daarnaast beschikt dit model over een groot aantal aansluitingen en poorten (USB, HDMI, VGA, etc.).

Bij de aanschaf van een Lenovo v580c laptop kies je voor een goede kwaliteit en degelijke verpakking voor relatief weinig geld.

Aanbevolen: