Karaoke Zingen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Karaoke Zingen Op Een Computer
Karaoke Zingen Op Een Computer

Video: Karaoke Zingen Op Een Computer

Video: Karaoke Zingen Op Een Computer
Video: windows sound effect (acapella) 2024, Mei
Anonim

Iedereen houdt van zingen, ook al zijn ze er niet zo goed in. Ze zingen op een feestje, zingen in het vervoer, zingen op het werk, zingen in de badkamer, zingen overal. Karaoke zingen werd een favoriet tijdverdrijf. U kunt een muziekcentrum met karaokefunctie aanschaffen. Je kunt ook karaoke zingen op je computer. Wat moet hiervoor worden gedaan?

Karaoke zingen op een computer
Karaoke zingen op een computer

Het is nodig

  • - een computer
  • - kolommen
  • - microfoon

instructies:

Stap 1

Zorg voor goede luidsprekers. Verander de geluidskaart in een kaart met functies die geschikt zijn voor karaoke, of installeer een speciale softwaresynthesizer.

Stap 2

Pak een microfoon. Ze zijn van twee soorten - dynamisch en electret. Dynamisch versus electret hebben een lagere signaalamplitude aan de uitgang, wat een sterkere versterker op de geluidskaart vereist. Electretmicrofoons hebben hun eigen versterker. Maar een radiomicrofoon is het meest geschikt om te zingen. Sluit een microfoon aan op je geluidskaart en schakel de gewenste ingang in.

Stap 3

Installeer de benodigde software om thuis te kunnen zingen. Dergelijke programma's kunnen worden gedownload van de respectieve sites of worden gekocht. De ontwikkelaars bieden veel versies van programma's met verschillende functies en mogelijkheden waarmee je karaoke op je computer kunt zingen.

Stap 4

Zet uw computer, luidsprekers, microfoon aan, pas het volume aan. Zoek het gewenste programma. Selecteer het nummer dat je leuk vindt in het menu en zing. De regels van het nummer verschijnen op het scherm. De volgorde van woorden in het nummer wordt gemarkeerd met een kleur of cursor. Er zijn sites die online zingen kunnen aanbieden. Daar is het nog makkelijker: je kiest een nummer, klikt met de muis en zingt.

Stap 5

Verzamel een verzameling karaoke-audiobestanden. Er zijn veel karaokesites op internet waar u software kunt vinden en uw favoriete fonogrammen kunt kopiëren.

Stap 6

Neem je zang op op schijf of sla het op in het geheugen van je computer. Dit is mogelijk als uw geluidskaart tegelijkertijd geluid kan opnemen en afspelen. Je hebt ook een speciale audio-editor nodig om op te nemen. Gebruik een microfoon met een snoer, want de radiotelefoon is erg radioactief.

Stap 7

Met behulp van karaoke kun je je vrije tijd diversifiëren - houd verschillende muziekwedstrijden en games. Geniet van uw vakantie!

Aanbevolen: